Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Derya.com'da Hesap Kapatma Ve Ödeme Sorunu!

Derya.com'da Hesap Kapatma Ve Ödeme Sorunu!
26 Kasım 2024 06:58

Derya.com sitesinde birkaç yıldır yayıncı olarak çalışıyordum, bir süre girmedim diye kafalarına göre hesabımı kapattılar, içeride kazancım da vardı ödemem yapılmadı. Mağdur edildim. Hesabımın kapatıldığı aynı gün Skype üzerinden kendilerine ulaştığımda bana aslı olmayan bahaneler uydurdular. Ağızları başka söylüyor ama kanıt diye sundukları ödeme aldığım kayıtların görüntüsü bile beni doğruluyordu. Fakat hatalarını hiçbir şekilde kabul etmediler, üstelik son derece ılımlı ve yumuşak şekilde konuşmama rağmen haklı olduğumu anlayıp söyleyecek bir şey bulamayınca hakaretler savurup engellediler. Yaklaşımları hiç ama hiç profesyonelce değil, tamamen ciddiyetten uzaklar. Bir site yetkilisine yakışır hareketleri zerre yok, çok laubaliler. Oysa 2 hafta önceki Pazartesi gününde en azından içerideki ödememi yapacaklarını söylemişlerdi, engelleyince onu da yapmadılar. Bunca zamandır bekledim 2 haftayı geçti. Şu an ve gelen bir ödeme olmayınca burada şikayet oluşturma kararı aldım. Ödememin derhal tarafıma yapılmasını talep ediyorum, sonuçta o benim kazancım, hakkım olana el koyamazsınız . Miktar önemli değil. Hesabımı kapatmayı biliyorsanız madem içerideki miktarı banka hesabıma göndermeyi de bileceksiniz, sonuçta sizde IBAN bilgilerim en başından beri var.

30 Temmuz 2023 23:21

26 Temmuz 2023 14:03
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
16 Eylül 2024 12:45
Boğahost İle Yaşadığım Sorunlar Ve Kesintisiz Hizmet Eksikliği
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Azure IPTV Aboneliğinde İade Sorunu Ve Yayın Kesintileri

Sadullah