Dermolazer Dermo Lazer Mağduriyet

21 Ağustos 2023 17:52

2020 yılından beri merkeze devam ediyorum. Cihazlarıyla ilgili bir problem yok hatta çok güzel sonuç da aldım ancak merkez ilk paketim bittikten sonra (daha seyrek, tüylenme oldukça gelirsin diyerek) bana ikinci paketi sattılar. Az evvel öğrendim ki paketin bir bitiş tarihi varmış ve bu bana söylenmedi. Mağdur edildim kesinlikle tekrar gitmem.

21 Ağustos 2023 18:23

Bir saat önce Dermo Lazer firması için şikayette bulundum. Firma sahibi Eyüp Bey sorunumu çözmek için yardımcı olmak için arıyor sandım ancak kendisi beni azarlamak için aramış. Ekmekleriyle oynadığımı söyledi kendisi. Buna göre firmaya şans verin bence

21 Ağustos 2023 18:27 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Tuğçe hanım 2021 de almış olduğunuz indirimli toparlama paketinin sözleşmesi süresi 12 aydır. Bu enflasyonist ortamda sizlere nasıl yardımcı olmamızı istersiniz. Buyurun merkezimize gelin görüşelim.

23 Ağustos 2023 16:56
Tuğçe
Tuğçe
02 Eylül 2023 07:32

Eyüp Bey, benim şikayetim ve diğer şikayetlere vermiş olduğunu yanıtlar bile müşteri ilişkileri hakkındaki tutumunuz hakkında oldukça fikir verecektir potansiyel müşterilerinize. Bundan sadece birkaç ay evvel merkezinize geldiğimde (paketim dokuz ay önce bittiyse maksimum dört ay önce beni nasıl seansa aldığınızı da ayrıca merak ediyorum) tüm bölge için randevu almak istediğimde kendi çalışanınız "paketimi ziyan etmemem adına" sadece belirli bölgelerde kullanmamı nasıl söyleyebiliyor? Madem süre belirleniyor bunu neden kimse dile getirmediği gibi yanlış yönlendiriliyorum? Sizden ricam lütfen dosyamı saklayın, sizlerden alıp Tüketici Hakları'na kadar gideceğim. İnsanların hakkını yemek bu kadar kolay olmamalı.

02 Eylül 2023 08:44

25 Mart 2025 23:50

Vaat Edilen Sonuç Yerine Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

28 Haziran 2025 13:22

30 Temmuz 2024 13:48

02 Temmuz 2024 11:08
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Esteline Güzellik Merkezi Lazer Epilasyon Hizmetinde Memnuniyetsizlik Ve Süreç Sorunları

20 Ocak 2024 14:33