16 Aralık 2024 08:2921.242

2 Ocak 2025 21:46

Şikayetimi Telefon açıp dile getirdiğim halde kimse ilgilenmediği gibi, bir de bana kendileri az bile aldık sız daha bize borçlusunuz deyip telefonu yüzüme kapattılar. Yanımda para olmadığını söylediğimde havale veya kredi kartından geçebileceğini söyledikleri halde, bana sadece Nazolabial işlemi için 1400 Euro artı 500 Euro karttan çekmeye çalışan kendileri değilmiş.

Burda mağdur olan kişi benim, ben 20000 TL olan işleme 60000 lira Ödemiş bulunuyorum ve paramın iadesini talep ediyorum.!

Zaten işlem için odaya girdiğimde ne kadar vazgeçtim istemiyorum dediysemde kabul etmediler, biz ilacı iğneye çektik bile deyip işleme başlandı. İçinde sıvı bir ilaç vardı, 5 dakikada işlemi apar topar bitirip kaldırıyorlar. O kutunun içinde ne var belli değil. Ayrıca nakit ödeme yaptığım için fatura makbuz vs. İşleme dair bir belge vermiyorlar. Sağlık ve güzellik merkezi olup insanları bu şekilde mağdur edemezler!

Bir de buraya memnun kalmadığımızı yazdığımızdan dolayı bizleri avukata verip şikayetçi olacaklarını dile getiriyorlar. Asil siz saglik çalışanı olmadığınız halde nasıl iğneli enjektörlü işlemler yapıyorsunuz insanlara, onu açıklayın, neden fatura vermeyip merkezinizde fatura kesmedinız açiklayin.

Sanırım vergiden muaf olmak için makbuz kesmiyorlar. Şikayetçiyim bu merkezden, ve CİMER'e de bunu bildirdim, Sağlık Bakanlığına da.,

31 Aralık 2024 12:31

Merhabalar, elimde önden gönderdiğim kapora belgemin dışında bir Belge yoktur çünkü işlem için Fatura vermedi kendileri.

Yorumlar(8)

Adife
Adife
3 Mart 22:39

Hacer hanımın tüm konuştuklarına katılıyorum aynen birebir ben yaşadım 1 hafta ağladım D*** hanımın manipülasyonuna nasıl inandım diye param yok dedikçe yüzüme krem sürüp bu şekilde gidemezsiniz diye zorla ek hesabımdan IBAN'ına 2024 Nisan ayında 35 bin tl göndertti. Telefonda ücret toplam 10 bin ancak tutar demişti Yüzüme ne uyguladınız dediğimde net bir şey söylemedi gerçekten hijyen 0 zorla video çekip memnuniyetinizi söyleyin dediler ben sosyal medyadan hoşlanmıyorum dediğim için çekim yapmadı

Yakar
Yakar
15 Ocak 17:14

Merhaba. Az önce bahsettiğiniz kişi olsa gerek Insta'da karşıma cıktı derin mix işlemi merak edip araştırınca karşıma çıktınız ve yazdığınız doneme ciddi anlamda bir para almışlar. Tam olarak ne yapıyorlar bilemem ama zaten cilde düzenli kolajen ile güçlenme tapılır eksik alana da dolgu. Gülme çizgisi ilk aşamada sadece 2 ml gider fazlası olmaz. Ancak çok derin yapılarda kademeli 2 seans gerekebilir. Üzüldüm adınıza uçuk fiyat.

Benzer Şikayeti Var
18 Aralık 2024 23:02

Biz hepimiz toplanıp bunun için savcılığa dilekçe verip şikayetçi olalım. Instagram'da storylerinde bizlerle dalga geçiyor ve bana hiçbir şey olmaz diyor Hepimizin birleşmesi lazım

Özlem
Özlem
18 Aralık 2024 10:46

Bende benzer durumla karşılaştım CİMER ve Sağlık Bakanlığına şikayette bulundum Lütfen sizde bulunun bir kereyle kalmayın. Görüntü alabildiniz mi işlem yaptırırken? Varsa görüntü şikayetlerinizde paylaşın lütfen. Size işlemi İğneyle yaptıklarını, Sizi nasıl mağdur ettiklerini, Faturasız satış yaptıklarını Maliye Bakanlığına Sağlık Bakanlığına iletin şikayetlerinizi

Benzer Şikayeti Var
18 Aralık 2024 09:02

Hacer hanım yurt dışından geldiğinizi söylediyseniz 5 katı fiyat söylüyorlar Bizzat arkadaşım yaşadı bunu. Kıza 10.000₺ lik işlem için 60.000 fiyat söylemişler ve bu fiyat daha da çıkar demişler daha telefon görüşmesinde. Bunları CİMER'e Sağlık Bakanlığına, Maliye'ye her yere şikayet edin. Bakmayın Instagram'da öyle kendilerini anlattıklarına, çalışanları bile müşterilere zorla yalan söylediklerini söylüyorlar hikayelerde. Asla hakkınızı bırakmayın ve bunları şikayet edin

Hakan
Hakan
17 Aralık 2024 17:08

Merhaba aynı sorunları bende yaşadım CİMER'e şikayet edin bizde ettik doktor değiller iğneli işlem yapamazlar

Derin Dindin Güzellik Merkezi Derinmix Şikayeti

Şükran
12 Temmuz 2025 12:535.629

Derinmix estetikteki bayan doktor olmadığı halde doktorum diyor! Arıyorsunuz bilgi istiyorsunuz sizi kim tuttu niye soru...

2 Destek1 Yorum