Günay sonuçtan hiç memnun değil

Dentaydın Başarısız Kanal Tedavi Ve İmplanta Yönlendirme

28 Eylül 2023 06:08

Dent Aydın Florya şubesinde Muayene ve hizmet çok iyi, ta ki işlemlere başlayınca işlerin ters gidişine şahit olana kadar. Kanal tedavi ve dolgumu yaptırıp ağrılarım dinmeyince tekrar gittim. Çekilip implant yapılacağına karar verildi. Fiyatlandırma konusunda ödediğim ücreti ve aynı dişe tekrardan ücret alınacağını söylediğimde ' çekim ücretini düşeriz ' dendi. O sırada aylar sonrasına tedavisi uzatılan bir hastanın 7 bin ücreti 29 bin e arttırıldığını öğrenip duruma itiraz ettiğini görmemle birlikte güvenim kalmamış, tedavimi başka bir kurumda devam etme kararını almış bulunmaktayım. İyi ki implant gibi ciddi bir tedavi yaptırmadan önce buradaki olumsuz yorumları ve faturasını görünce bağıran hastayı gördüm. Tedavi odaklı değil de aynı dişe defalarca işlem yapılarak maddi ve manevi mağduriyet söz konusudur

Günay
Günay
07 Ekim 2023 23:29

Telefonda aranarak tedavi sürecimle ilgili görüşüldü. Bu yüzden teşekkür ederim. Yaşanan durumdan ötürü kurum hakkında en ufak bir olumlu düşüncem oluşmamıştır. İlk etapta sadece diş temizletme ( diş Eti bakımı ) amacıyla gittiğim dolgu ve kanal dolgu yapılması gerekli dişlerimin olduğu yönünde ilerlenerek, neticede başarısız olan süreçte diş çekimine giderek bu sefer de o çekilen dişime implant tedavisi başlanması için 42 bin civarı ücretin belirlenmesi ile bu kurum ile irtibatım son bulmuştur.

Zafer
Zafer

Bende 3 implant için randevu alacaktım iyi ki bu yazıları okudum başka hastane bakacağım

Dentaydın Dent Aydin Florya

Barış
02 Haziran 2024 22:08
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Florya Aydın Üniversitesi Dent Aydın Diş Hastanesi

11 Temmuz 2023 12:31
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 14:44