Demet sonuçtan hiç memnun değil

Dent Akademi Yanlış Çekilen 20 Lik Diş Sinir Sistemi Zedelenmesi

06 Kasım 2023 00:59

28.10.2023 tarihinde S**** adında Dr. Ları 20 lik diş çekimimi gerçekleştirdi. Bu işlemi yapmadan bir hafta önce yine ağrılı bir şekilde hastanenize geldim. Sabahına cerrahi alanına yönlendirmek yerine 1 hafta sonra gelin çekimi yaparız deyip gönderdi. 1 hafta boyunca antibiyotik ile ağrısına dayanıp çekim için gittiğimde çekilmemesi gereken ( diğer gittiğim hastane Dr. Yorumları ) dişi çekip ayrıca sinir zedelemesine yol açmış. 28 ekimden beridir vurulmadığım iğne, içmediğim ilaç kalmadı. Bu süreçte hastane asla ilgili değil tabi. Ben diğer şubesine gidip acı çekiyorum. Çene ve dudaklarımda geçmeyen uyuşukluk hissi, konuşma kaybım, şiddeti geçecek dedikleri ağrının her gün daha fazla artması. Bu durumu sizin Cerrah'ı olan bir hastahanenin acil Dr. Yaşattı bana. Haftalardır hayatım altüst oldu. Gereken her türlü işlemi yapacağım. Diş çekimi için gittiğim hastahaneden şimdi nöroloji birimi arar oldum.

22 Kasım 2023 18:01 (Şikayetten 16 gün sonra)
Demet
Demet
01 Aralık 2023 01:24

Ezbere cevap yazacağınıza sorunuma çözüm bulsaydınız. Çekim yapılan tarihten beridir eziyet çekiyorum. 6 ay sürecek bir ağrı için komplikasyon diye yazıyorsunuz. Sizin Dr. Nuz hatalı çekim yaptı. Devamında ise Cerrahlarınız kim çektiyse ona git diye başlarından savdılar. Kurucunuz olan U** A**** ; "taksici yanlış adrese götürse sorun olmaz doktor yanlış işlem yapınca sorun " gibi cevaplar vererek hasta sağlığını ne derece yakından takip ettiğini kanıtlıyor. 8 hekim bakıp da teşhis koyamayan mağdur eden bir hastahanesiniz siz! Komplikasyon yazıp duruyorsunuz ya işime gidemiyorum. Çocuğumla ilgilenemiyorum bitmeyen ağrım yüzünden. Siz sorulan sorulara cevap yazın? Dr. Ununuzu hangi gerekçe ile işten çakardınız? Benim tedavi teşhisimi hangi Dr. Nuz yaptı? Aylardır gitmediğim hastane içmediğim ilaç kalmadı sizin yüzünüzden.  Ben bunları yaşarken hastahaneniz beni yanlış yönlendirmek ve oyalamaktan başka bir şey yapmadı. Maddi ve Manevi sizden şikayetçiyim.

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 19:08
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Diş Çekimi Sonrası Artan Ağrı Ve Şişlikte Hastaneden Yetersiz İlgiyle Karşılaştım

08 Mayıs 2025 13:07
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kıraç Diş Doktorun Tedavi Kararları Ve Hastanın Yaşadıkları

10 Eylül 2024 23:41