15 Aralık 2023 21:40

13.12.2023 tarihinde gastroenteroloji bölümüne gittim ve "K30 - dispepsi, K29 - gastrit ve duodenit, K27 - peptik ülser, yeri tanımlanmamış" tanılarıyla endoskopiye yönlendirildim. Normal şartlar sigortanın karşılaması gerekirken bu tanının sigorta tarihinden önce de konulduğu için endoskopi masraflarının karşılanamayacağı söylendi. Bahsi geçen geçmiş zamanlı tanı ise 08.07.2021 tarihli "R19 - sindirim sistemi ve karına ait diğer semptom ve belirtiler ve K30 - dispepsi". Fakat geçmiş tanı ne endoskopiyle ne de bugünkü diğer tanılarla ilişkili bir duruma ait. Bakteri sebebiyle antibiyotik kullandığım kısa bir tedaviydi. Fakat bugünkü şikayetlerim daha farklı olmasına rağmen sigorta şirketi sadece bir benzer tanı üzerinden ödemeyi üstlenmemektedir. Daha önce hiç endoskopi olmamam ve bugünkü tanıların farklılığı dikkate alındığında mağduriyet oluşmaktadır. Çözüm için dönüş bekliyorum.

18 Aralık 2023 09:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. Muhammed Esad İ.; 27245773 nolu şikayet bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş Müşteri Şikayet Yönetimi

18 Aralık 2023 11:09

Tulin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:15
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Endoskopi İşlemini Karşılamıyor.

09 Temmuz 2024 12:24
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Sigorta'nın Endoskopi Onayı Krizi

02 Ocak 2025 15:04
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
12 Ekim 2024 17:13
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigortanın Provizyona Reddine İtiraz Ediyorum

24 Ocak 2024 13:04