Merve sonucu yetersiz buldu

16 Haziran 2024 14:56

Decoverse adlı firmanın yetkilileriyle görüşüp iki duş, iki klozet ve iki lavabo ve dolabı değiştirmek için anlaştık. Bize ulaşan hanımefendiyle ürünleri kararlaştırdık, gönderdiği link ile hizmet ve ürün satın alımı yaptım. Öncelikle aldığım ürünler yukarıya daireme çıkartılmadı. Sebebi ise 30 kilonun üzerinde olmasıydı. Ve bu ürünler için ayrı ayrı gelen kargolara rica minnet ve belli bir ücret karşılığında evime taşınmasını rica etmek durumunda kaldım. Tadilatın mühendisi E*** Y****** B******* adlı hanımefendi iki usta ve bir yardımcıyla eve geldi. Ustalardan birisi beş dakika sonra evden çıktı gitti. Mühendis hanımı arayıp durumu anlattığımda, 'O bazen kaçıyor' cevabını aldım. Günlerce süren ve yanlış yapılan işlemler neticesinde bazı yerleri tekrar kırdık, ustanın yanlış taktığı borular sebebiyle akşam vakti kombimiz bozuldu, sıcak susuz kaldık. Mühendis hanım sürekli suçu firmaya attı, bana işi son dakika verdikleri için usta bulamadığını firmanın suçu olduğunu söyledi. Tüm tadilata eşim eşlik etti. Ölçülerin tam alınması için metre, terazi vesaire gibi eşyaların kullanılması için kendilerine adeta yalvardı. Hala yapmadıklarını görünce kendisi yaptı. Her şey videolarla, mesajlarla kayıtlı. Usta evden kaçmasın diye kapıda nöbet tuttuk sırayla. Mühendis hanım günde yarım saat uğradı. Duşakabin konusunda apayrı sıkıntılar yaşadık. Mühendis hanım, bize sipariş edilen duşakabinin maksimum 15 bin TL olduğunu, firmanın bizden çok daha fazla para aldığını belirtti. Sıfır profesyonellik. Firma duşakabin konusunda bizi mağdur etmedi. Fakat, bir lavabonun borularının yanlış takılması sonucu kombi bozuldu ve eşim kendisi bizzat boru, silikon gibi malzemeler alıp bağlantıyı kendisi sağladı. Mühendis hanımın cevabı ise 'Ellerinize sağlık' oldu. Decoverse'in bize gönderdiği duşakabin firması takmaya geldiğinde camları kırdı. Çöplerini apartmanın önüne bırakıp gitti. Adamı aradığımda bana hakaret etti. Telefonu kapattı. Daha sonra Y****** Hanım'ın günler sonra cam kırıklarını alması için gönderdiği kişi tamamını almamıştı. Kendisine sorduğunda 'İlkokul mezunu kişiler, almamış olabilir' cevabını aldım. Büyük banyomuzdaki dolabın montesi için bir usta gönderdi, size nasıl monte edildiğini resimlerle göstereceğim. Daha sonrasında 'O benim gerçek ustam değildi, başka usta göndereceğim' dedi. (Üç hafta sonra) kendi ustasının taktığı dolap kapağını da ekleyeceğim. Kendi ustasının takamadığı dolap için (markası Vitra) markanın kalitesiz olduğunu, hatanın dolapta olduğunu söyledi.

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 22:03

03 Ocak 2024 17:54
Decoverse Asla Gelmeyen Ürün
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 17:44
Eczacıbaşı Decoverse İlgisizliği Lakaytlığı
Turgay sonucu yetersiz buldu

10 Ocak 2024 21:52
Decoverse - Teslim Edilmeyen Sipariş
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 22:44