17 Ekim 2024 00:33

Daikin Dayrelax klima aldım. Garantisi devam ederken klima motorundan aşırı yüksek ses gelmesinden dolayı 27.07.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım, arıza kodu oluşturdum. Sonraki gün gelen servis elemanı, klima motorunu garanti kapsamından değiştireceğini söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığımda parça beklediklerini söylediler. 09.10.2024 tarihinde müşteri hizmetleri arayıp 3 iş günü içinde hal olacak dedi. İkna oldum. Buradaki şikayetimi hal oldu deyip kapattım ama 17.10.2024 tarihi itibariyle arayan soran yok. İlgili müşteri temsilcisini aradığımda iletişime geçmesini not bıraktım, sağ olsun arayan soran olmadı. 27 Temmuz'dan beri klimamı kullanamıyorum. Bugün itibariyle 17 Ekim, yaklaşık 4 ay geçti. Arıza giderilmedi. İsmine yakışmayan bir davranış. Klimamın değişimini istiyorum, aksi takdirde Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı belirtiyorum.

Umut
18 Ekim 2024 23:33
Daikin Klima Servis Sorunu Ve Uzayan Bekleyiş

17 Ocak 11:56 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Dayrelax markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ilgili birimlerimize ulaşmış olup, gerekli bilgilendirmeler en kısa sürede sağlanacaktır. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Parça Değişimini Yapmıyor

15 Eylül 2024 01:15
Daikin Klima Parça Değişimini Yapmıyor
Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
22 Ağustos 2024 12:27
"Müşteri hizmetlerinizden değil ama genel merkezdeki ilgili arkadaşınıza teşekkür ederim aradı yarın geliyorlar dedi ve gelip ürünümün montaj hatasını düzelttiler"
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Arızası ve Servis İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet Yaşadım

Fadime
19 Ağustos 20:40
Faik sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Arızası: Parça Beklerken Mağdur Olduk!

22 Temmuz 17:11
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klimada Kırılan Parça Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Bayram