Kadir sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 00:36
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Her şey için teşekkürler”

2010'dan beri kullanırdım ancak yeni şişeleriyle birlikte artık kullanmayacağım.

Yeni şişelere geçerken formüller de değişmiş belli ki. Su oranı hayli artmış. Koku ve kalıcılık konusunda inanılmaz derecede eksiye düşürmüş kendisini.

Eskiden; parfümü sıktıktan 6 saat sonra 5 mt ötesinden geçtiğim adam peşimden koşup parfümümü sorardı. Yeni şişelerinden ilk kez Artvin Kemalpaşa Bazaar AVM'de aldım. Çok pişmanım. Kullanmamış olsam iade ederdim ama ikisini de açtım kullandım. Sıktıktan yarım saat sonra 1 mt yanımdaki insan bile kokuyu almıyor. Ayrıca paketlerde jelatin dahi yok.

Her zaman e23 kullanırdım. Bir kez kokunun orijinalini aldım ancak david walker'ın ürünü daha kalıcı ve güzel olduğu için daha da almamıştım.

Umarım hatalarını anlayıp eskiye dönerler. Zam yapın ama kaliteli ürün yapın kardeşim. Kendi topuğunuza sıkmayın. Siyah şişeleri geri istiyoruz. Bu basit şişelerinizi istemiyoruz.

11 Eylül 2023 10:01 (Şikayetten 3 gün sonra)
Kadir
Kadir
18 Eylül 2023 15:08

Her şey için teşekkürler

21 Haziran 2023 00:07
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 15:18
Duygu sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 03:27
"Ürünün iade ve değişimi konusunda yardımcı olundu. Necati bey'e ilgi alakası için çok teşekkür ederim."

David Walker Kalitesinin Aşırı Bozdu

30 Eylül 2024 13:05