Yasadışı Bahis Adıyla

Yasadışı Bahis Adıyla
31 Ağustos 2024 19:08

30.08.2024'de sayın davalı uzlaşma kapsamındaki ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamak için web sitesini kontrol ediniz. Önemli duyuru! Tarafıma böyle bir mesaj gelmiştir e-devlet ve UYAP üzerinden yaptığım kontrolde böyle bir cezaya ait bir kaydın olmadığını gördüm.

Bu site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kaldım. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Ömer
Ömer

Merhaba biraz önce bir numaradan arandım sabit hat değil. PTT kurumu olduğunu mahkeme duyuru evrakı geldiğini fakat bana teslim edilmediğini söyledi. Dosya üzerinde bulunan avukat numarasını verdi ve kişi den ne üzerine olduğunu öğrenmem için bilgi almamı istedi. PTT görevlisin den böyle bir şey beklemiyordum. Daha sonra verilen numarayı aradım avukat olduğunu söyledi. Devletin hukuk bürosundan aradığını ismini soy ismini ve sicil numarasını verdi. 89 bin tl vergi borcum olduğunu belirtti. Saat 4 e kadar bakıp geri dönmemi istedi sizce ne yapmalıyım.?

İsmail
İsmail

Böyle şeylere kanmayn akşama kadar böyle mesaj alıyorum dava dosyasının her gün son günü oluyor 19000 TL hiçbir şekilde para istemez ceza yatır bölümü olur oraya yatırılır avukat para istemez davayı kim açtıysa ondan alır dava li yok davacı yok ortada ne diye her gün mesaj geliyor aldırma Milletten ne kopartırsak hesabı gelen mesaj numaralarını 155 polis veriniz gelen numarayı avukat diye inceliyorlar sahte avukat çıkıyor

Devlet Kurumları ve STK'lar Adıyla Dolandırıcılık Sayın Davalı Davanızın Son Günü Diye Mesaj Aldım

18 Ağustos 2024 17:09

04 Eylül 2024 13:35