Sahte İcra Dosyası Ve Para Talebi

09 Aralık 2024 14:49

0546*****24 ** ve 0542*****69 ** numaralarından gelen iki ayrı SMS: ulaşım esnasında icra dosyasında aksaklık olduğu için ivedilikle dönüş sağlamanız gereklidir. Altına bu numarayı yazıyorlar: 0216 206 07 16. Verilen numarayı hemen aradım, telefona çıkan E*** Ç**** adında bir kadın Çağlayan Adliyesi'nden olduğunu ve benim yasal olmayan sitelerden alışveriş yaptığımı söyledi. Ne yapmam gerektiğini sorunca benden 2000 lira para talep etti. Ödemezsem faizi ile birlikte 72 bin olarak UYAP sistemime yansıyacağını belirtti.

Bunu adliyeye gidip bizzat öğreneceğimi söylediğimde ise yetişemeyebilirsiniz, saat 2.5'e kadar ödemeniz gerekiyor dedi ve bana IBAN vereceği sırada bu suçlamayı kabullenmediğimi ve savcılığa gideceğimi söyleyince kapattı. E-devlet'ten kontrol ettim, hakkımda herhangi bir dava yok.

Bu numaralardan, site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum. Ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Acilen ve ivedilikle ilgili makamların bu duruma el atmasını talep ediyorum. Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım, onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir durumu ilgili makamlara bilgi olması adına buradan şikayetimi iletiyorum.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 05:01

Sorumluluk Kabul Etmiyorum