Türkiye Sigorta Sattığım Evin DASK Poliçesi

Yahya
11 Kasım 2023 20:48

Gaziantep Şahinbey'de eski satmış olduğum, tapusu eşimin üzerinde olan eve ait DASK sigortası, hesabımdan iznim olmadan kesildi. Bununla ilgili Gaziantep Karataş Şubesi'ndeki Halkbank müşteri temsilcisi üzerinden iki defa tarafınıza mesaj gönderildi. İade edilmesi için fakat iade edilmediği gibi, geçen sene ikinci defa tekrar hesabımdan DASK yenilendikçe para çekildi. Bunun üzerine Türkiye Sigorta müşteri temsilcisi ile telefon aracılığıyla iletişim kurdum, durumu anlattım ve inceleme yapılıp size dönüş sağlanacağı söylendi ama geri dönülmedi. Araya maalesef 6 Şubat depremi girince ben de takip edemedim. Sigortalı Poliçe No: 444919156 olan DASK sigorta poliçesi, iznim ve bilgim olmadan ve şu an sahibi olmadığımız ev için Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından 14/12/2021 tarihinde 124,22 TL ve 28/12/2022 tarihinde 295,45 TL olarak düzenlenmiştir. Bu hususta, artık kendi şahsımıza ait olmayan evin DASK poliçesinin yenilendiğini belirtmek isterim. Bu duruma istinaden, bilgim ve rızam dışında Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından Poliçe No: 444919156 numaralı, şahsıma ait olmayan ev için düzenlenen poliçenin iptal edilmesini ve kesilen tutarların iadesini talep ediyorum. İptal ve iade işlemi sağlanmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti, Türkiye Bankalar Birliği, BDDK ve CİMER'e başvuracağımı bilgilerinize sunarım.

Yahya

Uzun uğraşlar sonunda bir daha alınmadı ama öncekilerde geri iade edilmedi vazgeçtim artık maalesef ülkede adalet yok

Funda

Aynı mağduriyeti ben de yasıyorum durumunuz nedir çözüm oldu mu

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Satılan Ev İçin Haksız Sigorta Tahsilatı

Birsel