Elif sonuçtan hiç memnun değil

Das Akademie Sınav Sonuçlarındaki Adaletsizlik Ve Haksız Kazanç!

13 Aralık 2024 23:39

Das Akademie'de 21.11.2024 tarihinde Telc A1 sınavına girdim. Sınav sonucum bugün saat 18:43'te mail olarak ''açıklandı'' yazısını görünce sisteme girdim ve sınav sonucuma baktığımda toplam 25 puan yazılmış ve harf notu olarak f girilmiş. Bu haksız kazanç nedir? Ben l*** Bakırköy Şubesi'nde bu sınava girdim, oradan 35 puan aldım, sadece bir puanla geçemedim. Buradaki sınavdan on puanlık fark yaşadım. İki sınavda aynı süreçlerden geçtim. Hatta l***'ne girdiğim sınavda daha kötü yapmıştım Das Akademie'den ama gel gör ki Das Akademie, l***'ne girdiğim sınavdan daha kötü durumda. Ben l***'nde girdiğim sınavda en az 30 kelime dedikleri yerde 30'dan az kelime yazmıştım. Burada da Das Akademie'de 50 kelimeye varan mektup yazdım ama o mektuptan hiçbir puan alamamışım. Bu nasıl olabiliyor? Almanya'daki tesisin hocaları mı bunu bu duruma getiriyor? Yani siz Türkiye'den öğrenci almamak için elinizden geleni mi yapıyorsunuz? Ben çözemedim! Sistem nasıl işliyor? Eminim 21.11.2024 tarihinde giren arkadaşlarımın hepsi şu anda bu durumdan şikayetçidir ama gel gör ki hiçbirinin ulaşabileceğim bir platformunu bulamadım. Bunu bana açıklayın, eğer beni ve benim gibi öğrencileri geçirmemekse niyetiniz, bize paramızı geri iade edin. Keşke l***'nde bu sınava girseydim. Siz haksız kazanç yapıyorsunuz. Sizden alınan belgenin de hiçbir kaidesi olmamalıdır. Bir de buna nazaran bana incelemek için 40 Euro ya da 40 $ para ödeyin diye bir saçmalığa bağlamışsınız. Bu sınav sonuçlarını buradan anlamalıyız ki siz insanlara hem boş yere ümit vaat ederek sınav yapıyorsunuz hem de bu sınavın geçerli olmamasını sağlıyorsunuz. Daha sonrasında tekrardan incelensin diye insanlardan da bir de üstüne haksız kazanç almaya devam ediyorsunuz. Bıktım artık sizin gibi dil merkezlerinden, düzenlemeyen disiplinsizlikten eksik her dil merkezinden yoruldum. Artık bu dil sınavını ben Almanya'da yapsaydım emin olun A1 belgesini almıştım ama nasıl oluyorsa İstanbul'da Türkiye'de ben bu belgeyi alamıyorum. Sürekli de cebimden 10K 5K para ödüyorum. Sizi gerekli yerlere şikayet etmekten hiç çekinmeyeceğim, gerçekten sonuna kadar varacağım, gerekirse Das Akademie kapatılsın. Bizim gibi öğrencilerin hayatlarıyla oynayan dil merkezlerinden artık çok sıkıldım.

profile profile profile
Elif
Elif
17 Aralık 2024 10:25

Bir de üstüne üstlük sınav belgesi talep ettiğimizde bize kargo ücreti çıkartıyorlar oysaki üye girişlerindeki sistemle ilerlediğin zaman hiçbir şekilde kargo ücreti yansıtılmayacağına dair yanlarında hangi kargoyu seçersen seç sıfır tl olacağını belirten sayfa görmemize rağmen ve okudum anladım şıkkın da da hiçbir şekilde alıcı ödemeli kargonun geçmediğini sadece kargo gelişinde eğer bir sıkıntı bir durum varsa bunun kargo şirketi ile alakalı olduğunu daş akademinin mesuliyet almadığına dair bir sözleşme var yani burada kargo firması alıcı tarafından ödenecektir diye bir bilgilendirme yok ekranda kargo şirketinin seçtiğin zaman sana şu kadar ücret yansıtılacak diye bir belge yok eve sipariş ediyorsunuz eve teslimat yapması için size 105 liralık bir ücret çıkartıyorlar ben o kadar sinirliyim ki yani inanın kendimi zor tutuyorum sizi telsiz sınav personellerini şikayet etmekten ve CİMER'e şikayet etmekten asla geri durmayacağım gereken bir şekilde yapılacak o da akademinin ya elemanları değişecek ya da da akademi komple İstanbul'daki şubesini kapatacak çünkü sizin belki istemediğiniz bir durumdur bu ama insanlar bunu yaşıyorlar ve siz göz göre göre hâlâ bu akademinin ayakta kalmasını sağlıyorsunuz bir değişikliğe gitmiyorsunuz!

Das Akademie Sınav Değerlendirmesinde Adil Olmayan Uygulama

18 Mart 2025 16:15
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Das Akademie Telc Sınav Merkezi Haksız Kazanç

Ayşegül
10 Ocak 2024 12:34

Das Akademie Şikayeti

26 Şubat 2025 18:55
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Almanca Açılmayan A2 Kuru, Ücret İadesi Talebi

12 Aralık 2023 21:31
Anil sonuçtan hiç memnun değil

Das Akademie Almanca Sınavında Beklenmedik Başarısızlık

17 Ocak 2025 16:22