15 Şubat 2024 14:26

KBB bölümüne gittim. 750 TL muayene ücreti ödedim. Bir odada bir masa bir sandalye bir tane de yanında tezgah olan bir sandalye. Resmen 70lerde olsak böyle bir oda olurdu. Odada ağır bir pis koku. Kulağım tıkalı açabilir miyiz dedim. Kulağıma baktı gliserini verdi sık yarın gel dedi. Tekrar gittim. Danışmaya gönderdi. İki kulak yıkama için 600 TL istediler. Ben dün geldim muayeneyi ödedim kontrolü yok mu bu işin kendi gönderdi yarın gel diye ne saçma iş diye sinirlendim. Doktorun yanına gittim böyle böyle bir durum var dedim. Bana başka hastanelerden geliyorlar bu iş böyle dedi. Başıma bu tarz bir şey geleceğini bilseydim hiç gitmezdim. Eski usul şekilde yeşil bir örtü omzuma örttü ve gerçekten pis bir örtü, lekeli. Kulağıma doğru fasulye şeklindeki o taslardan. Pislik içinde, sapsarı yıkanmamış bile. Soğuk su sıktı iki kulağıma da. Zaten orada başım şiddetli döndü ve soğuk soğuk terlemeye başladım. Tansiyonum ölçüldü. Hala midem bulanıyor aklıma geldikçe. İlk ve sondu. Sağlıklı gidip hasta dönebilirsiniz oradan. O kadar parayı boş bir sandalyeye, pis ve eski ekipmanlara vermenizi gerçekten istemem.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

KBB Muayenesinde Saygısız Ve Aceleci Davranış

14 Mart 19:10