Daikin'den Klima Almak Neden Bu Kadar Zor?

Daikin'den Klima Almak Neden Bu Kadar Zor?
Zafer
20 Aralık 2024 14:03

Daikin web sitesinden 2 adet klima taktırmak için 25 gün kadar önce başvuru yaptım, aradılar keşif için arkadaşlar arayacak dediler. Kimse aramadı. Sonra İstanbul Maltepe Altıntepe Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki Daikin mağazasına gittim, onlar da yardımcı olmadı, müşteri hizmetlerini ara dediler. Müşteri hizmetlerini 5 defa arayıp randevu oluşturdum, her defasında keşif için gelecekler dediler, ne arayan oldu ne de gelen.

1. Öncelikle Daikin, İstanbul Adalar ilçesine hizmet vermiyor anlaşılan. Klima taktırmış kişilerde bozulduğunda servis gelmiyor diye şikayet çok var Adalar ilçesine, yani bu şu demek: Malının arkasında durmuyor.

2. Aralık ayında hem web üzerinden başvuru yaptım, telefonla başvuru yaptım ve bizzat mağazaya gidip başvuru yaptım. 3 farklı şekilde ve defalarca başvuru yaptığım halde kesinlikle geri dönüş almadım, hizmet almadım.

3. Aralık ayı olduğu için büyük ihtimalle firma klima satmak istemiyor bence, çünkü yılın son ayı Daikin malı stok yapıp yeni yıl zammı ile satmak istiyor. Bence bu da stokçuluk suçu oluşturuyor.

25 Ocak 22:42

20.12.2024 tarihinde İstanbul Maltepe Altıntepe Daikin firmasından klima aldım 2 adet toplam 155.000 TL ücret ödedim faturasını yükledim inceleyebilirsiniz. Fakat servisi yok Türkiye'de Daikin markasının 1 ayı geçti salonda kolide duruyor klimalar gelmiyor servis montaj için. Daikin müşteri hizmetlerini belki 100 kere aradım işleme aldık diyorlar kesin gelecek yarın diyorlar gelen yok dönen yok. Aralıkta aldım ve ocak ayıda bitiyor kış vakti servis elemanı gelmiyorsa yazın nacak vatandaş ona şaşırdım. Daikin firması malının arkasında durmuyor insanlara satıyor fakat teknik servis destek hizmeti vermiyor. Normalde Türkiye servis hizmeti vermeyen hiçbir beyaz eşya markası yasal olarak mal satamaz ama Daikin satıyor neden çünkü denetimsizlik'ten kaynaklı bu Ticaret Bakanlığı denetlemiyor, son örneği Grand kartalkaya denetlenmemiş otel sahibi suistimal etmiş 78 vatandaşımız vefat etti. Daikin firması nın mağduruyum gereken hizmeti talep ediyorum.

Ek
Ek
20 Aralık 2024 14:29 (Şikayetten 25 dakika sonra)

20 Haziran 2024 16:52
Daikin Klima Montajı Yapmıyor
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
31 Ağustos 2023 21:24

Daikin 1 Ay Sonraya Klima Montajı Yapıyor

24 Temmuz 2024 15:24
Daikin 1 Ay Sonraya Klima Montajı Yapıyor
Smmm sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 10:47
Daikin Klima Montajının Yapılmaması
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51