Gülizar sonuçtan çok memnun

Daikin Servisinin İş Bilmezliği
19 Şubat 2024 00:44
Gülizar'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunuzmuz giderildi teşekkürler”

Daikin Shira Plus 18 BTU klimam için bir şikayetim var. 12.01.2024 tarihinde eşimin yazmış olduğu şikayet üzerine servis geldi. Arıza için parça değişimi yapılacağını ilettiler. Sipariş vereceklerini söyleyip ayrıldılar. 10.02.2024 tarihinde parçaları değiştirmek için tekrar geldiler. Değişimi tamamlayıp klimayı test etmek için çalıştırdıklarında bu sefer de kartın yandığını ve yeni sipariş vereceklerini belirterek klimanın tamamen kullanılamaz duruma geldiğini söylediler. Kışın ortasında ısınmak için aldığım klimayı kullanamaz hale geldim. Sorunumun en kısa zamanda çözülmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

19 Şubat 2024 08:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

17 Mayıs 2024 10:00

Sorunuzmuz giderildi teşekkürler

Turgut
Turgut

Marka fatura vermiyor maliyeye şikayet edin, elinde fatura olmayan herkes firmadan faturasını talep etsin, firmayı Türkiye pazarından atalım. Vergi usulsüzlüğü ile ilgili şirketi maliyeye şikayet edin. Geçmişe yönelik evrakları muhtemelen şeffaf değil bir aydır fatura talep ediyorum vermiyorlar, iade için sürekli yalan söylüyorlar, bu firmadan alışveriş yapmak hatadır. Ben kendi adıma şikayetimi yaptım artık maliye ile uğraşacaklar. Bozuk ürün satılan herkes ürünü iade etsin. Size ayıplı ürün satışı yapmaları suç. Aylarca parça beklemeyin yasal sürede parça temin etmek zorundalar. Yapamazlarsa para iadesi isteyin ya da yeni ürün vermek zorundalar. Ben firmayı Türkiye pazarından artıracağım. Artık olay maliyede. Her usulsüz işlem için ceza ödeyecekler. Korkmayın hakkınızı arayın.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Pişmanlıktır Ürünün Arkasında Durmuyor

Hasan
27 Ağustos 2024 11:36
Müderris sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Yeni Alınan Klimada Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği!

Müderris
04 Ağustos 2025 17:16