Caner sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Servisi Kurulum İçin Gelmiyor

Daikin Servisi Kurulum İçin Gelmiyor
20 Temmuz 2024 22:55

Daikin servise ulaşamıyorum. Klima aldım servis kaydı oluşturdum servis sizi arayacak dendi. Sizi arayacağız deyip asla dönmeyen şirketler gibi asla geri dönen yok klima aldık ama sıcaktan kavruluyoruz. Müşteri hizmetlerini arıyoruz kayıtlı servisi değiştiriyorlar ama yeni servisin ne zaman geleceği ya da numarası yok servis keyfi olursa sizi arayacak. Bunlar yüzünden ne izin günlerime plan yapabiliyorum ne evde oturabiliyoruz. Daikin aldığıma alacağıma pişman oldum.

29 Temmuz 2024 14:52

Daikin klima montajı için dönmüyor. Arıyorum ileteceğiz deyip başlarından savıyorlar aldığım iki klimadan birini sırf bu yüzden iade ettim. 17 temmuzdan beri hala ileteceğiz yoğunuz diyorlar. Müşteri hizmetleri sizi başından savıyor. Arkadaşımla aynı zamanda aldık bölge müdürü konu ile ilgilendiği için onun montajı yarın olacakmış benim hala bekliyor. Sabah aradım ileteceğiz acelenizi söyleyeceğiz diyorlar. Müşteri hizmetleri sattıktan sonra umursamıyor servis numarası verilmiyor servis numarası verilse bile açmıyor ya da servis başından savıyor. İlla bölge müdürünün işe el atması mı lazım. Arkadaşım Pendik'te Ataşehir'den servis yollamışlar. Ben artık bıktım. Yazdığım gibi hem annemlere hem kendime almıştım bir tanesini iade ettim. Diğerinde böyle giderse iade edeceğim. Şikayetimle ilgili dönmüyorlar üstelik.

1722253818869.img-6923.jpg
1722253745851.img-6838.jpg
1722253740794.img-6753.jpg
23 Temmuz 2024 20:18

Ben ve arkadaşım birer hafta ara ile Daikin marka klima aldık. Ürün elimize ertesi gün ulaştı bu kısma kadar gayet iyiydi. Sonra sitelerindeki montaj başvurusunu yaptım ama ne dönen oldu ne yazan sonra müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim SMS ya da sitemizden form dolduracaksınız dedi. Doldurdum dedim o zaman servisinizi değişelim dediler değiştiler. Yine kimse dönmedi bu arada servis hakkında asla bilgi vermediler. Ne iletişim no ne hangi servis gelecek dedikleri tek şey biz sizi arayacağız. İşe almayacakları elemanı başından savan şirket edasıyla bunu dediler bugün diğer şikayet için aramışlar duştaydım tekrar ararlar diye bekledim aramadılar. Ben aradım bu sefer bir yetkili servis numarası ile beraber servis ismi verdiler sen ara dediler. Bunu da ben yaptım. Açan kişi ağustos 15 e kadar gelmeyeceğini söyledi ben daha önceden başvurum vardı dedim yine ağustos 15 dedi. Ürünü satarken ki hızları satış sonrası yok. Yaz bittiğinde klima takmaya gelecekler benim bu sorumsuz davranışlardan anladığım. Bayileri 15 gün içinde takarız diyor servisleri 1 ay sonrası diyor. Birkaç gün içinde ürün monte edilmez ise ben ve arkadaşım klimalarımızı iade edeceğiz. Arkadaşıma da birebir aynı süreci yaşatmışlar. Daikin ne alın ne aldırın. Yarın arıza yapar bu seferde ocak ayında arızaya bakmaya gelirler.

22 Temmuz 2024 16:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

23 Temmuz 2024 13:36

Aramışsınız açamadım. Tekrar ara mısınız? Servisiniz ağustos 15 den önce takamam doluyum diyor. Seneye takın isterseniz sonuçta yaz bittikten sonra klima ihtiyacı kalmayacak

29 Temmuz 2024 14:42

Daikin klima aldım. Montaj için gelmediler 17 temmuzdan bu yana montaj olmadı. Arıyorum geçiştiriyorlar. Arkadaşım şikayet edince bölge müdürü devreye girip yardımcı olmuş illa bölge müdürü mü devreye girmeli. Sizin yüzünüzden isilik oldum. Şikayet ediyoruz ama cevap bile vermiyorlar.

25 Haziran 2024 08:43
Daikin Marka Klima Pişmanlığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 11:24
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
26 Temmuz 2023 13:06
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51