Daikin Servis Hizmetinde Yaşanan Uzun Süreli Sorun

Seyit
13 Ağustos 2024 10:03

Klimamız arıza yaptı ve soğutmuyor. Bunun için yetkili servisi aradım ve benden konum atmamı istediler. Sonrasında bana ne dönüş yaptılar ne de hizmet verdiler. Çağrı merkezini aradım ve onlar da en kısa süre içerisinde döneceğiz dediler ve yine yardımcı olmadılar. Bu süreç tam 3 hafta sürdü ve ben sürekli aynı cevabı aldım. Servisi arıyorum, telefonu açmıyorlar. Asla servis alamadım. Bu yaz için kışın ancak hizmet verecekler sanırım. Daikin kesinlikle pişmanlıktır.

14 Ağustos 2024 17:13

Daikin pişmanlıktır. Koskoca Pendik'e 1 tane servis açmışlar. Onlarda sadece klima montajına gidiyor. Asla arızaya gelmiyorlar. Sefa klima denen bu servis o kadar berbat bir yer ki arıyorum telefonu açmıyorlar. Açsalar yalan konuşuyorlar. Geleceğiz deyip gelmiyorlar. Daikin genel merkezi dönüş yapıyor, tarih veriyor ve o tarihte 'de gelmiyorlar. Asla gelmiyorlar. Gelmemek, insanları dolandırmak için servis açmışlar. Biz bozulan klimayı atalım o zaman yenisini alalım. O zaman gelirler. Çünkü çok kazanacaklar. Müşteriyi kim takar, yansın kavrulsun. Yaz bitti haaalaaa gelecekler. Bu saatten sonra gelse neeee gelmese ne. Daikin aldığım güne lanet olsun.

Ek
13 Ağustos 2024 10:12 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Seyit
14 Ağustos 2024 16:56

Evet tarafınızdan dönüş sağlandı. Bu sabah için gelecekler dediniz ama yine gelmediler. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. En kısa süre içerisinde diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz. Kışın gelir verirsiniz hizmetinizi. Yazın klimaya ne hacet değil mi. Havalar soğudu ve siz gelene kadar. Ancak klima satıp montajına gidin. Yazıklar olsun sizin gibi firmaya. Parayı çöpe atsaydım da sizden klima almasaydım. Bu kadar değersizsiniz. Almayın arkadaşlar. Daikin falan almayın. Eğer kandırılmak ve aldatılmak, sürekli ertelenmek ve uğraşmak istiyorsanız Daikin tam size göre. Alın ve bu saydıklarımı doyasıya yaşarsınız

Tamer
28 Temmuz 2023 23:55
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
30 Temmuz 2024 19:39
Daikin Klima Bozuk Ürün Gönderdi.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Daikin Klima Arızası Bir Aydır Çözülemiyor, Mağduriyetim Artıyor

31 Temmuz 17:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil