Mustafa sonuçtan memnun değil

Daikin Orhangazi (Bursa) Servisi

Daikin Orhangazi (Bursa) Servisi
25 Haziran 2024 20:40

Daikin marka klima aldık yaklaşık 25 gün önce. Marka olarak üst kalite olduğunu bildiğim için Daikin tercih ediyorum. Marka olarak problem yok. Fakat servis anlamında sorun yaşadık. Şöyle ki Bursa Orhangazi servisi olarak K**** D***** klimayı takmaya geldi. Balkon demirinin alt kısmına taktırmak istiyorduk, fakat servisçi balkon demirini sökemeyeceğini vinç ile takabileceğini, vinç ücretinin bize ait olacağını belirterek klima motorunu balkon içine taktı. Binada ilk takılan klima bizimdi. Bugün binada bizim üst kattaki karşı daireye ikinci klima takıldı, bize servise gelen K**** beyin balkon demirini sökemem dediği yere başka markanın servisi çok da rahat bir şekilde demiri sökmek suretiyle taktı. Bu durum çok canımızı sıktı. Daikin servisinin taktığı yer balkon içi olduğundan klima çalışırken balkonda sıcaktan oturulmuyor. Bizim istediğimiz şekilde klimayı takmayarak bizi mağdur eden Bursa Orhangazi Daikin servisi K**** D*****'i şikayet ediyorum. Lütfen bu can sıkan durum bir an önce düzeltilsin

26 Haziran 2024 16:15 (Şikayetten 19 saat sonra)

13 Temmuz 2024 13:50

Merhaba. 25 Haziranda yazmış olduğum şikayetle ilgili Orhangazi servis yetkilisi bize dönüş yaptı, sistem üzerinden fiyat bilgisi alacağını dönüş yapacağını belirtti. Aradan 5 gün geçmesine rağmen arayan olmadığından bugün ben servisi aradım. Fiyat bilgisi verdi. Ben ilk şikayet kaydı oluştururken bize yaşatılan sıkıntının kaynağı servis yetkilisi şeklinde belirtmiştim. Bize balkon demirini sökemeyeceğini sökse de takamayacağını belirttiğinden balkonun iç kısmına takıldı dış ünite. Bize demiri siz söktürün diyebilirdi. Talep ettiğimiz yer değişikliği keyfi değil, bizden kaynaklı bir talep olsa ekstra fiyat istenmesi mâkul. Servis kaynaklı olduğundan ücretsiz olarak yapılmasını talep ediyorum. İyi günler

Deniz
24 Temmuz 2024 13:44
Eda sonuçtan memnun değil

11 Temmuz 2023 17:31
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
14 Ağustos 2024 16:41