Ahmet sonuçtan memnun

30 Mayıs 2024 17:31

Merhaba, 13.05.2024 tarihinde Daikin.com.tr'den 538676 sipariş numaralı MCK70YV kodlu hava temizleme cihazı satın aldım. Satın aldığım ürün değil, benzer özelliklerde MCK70ZW ürünü gönderildi. Ürün 17.05.2024 tarihinde elime ulaştı. Koli yırtık ve deforme şeklindeydi ve açıp kontrol ettiğimde içinden ekteki resimlerde görüldüğü gibi servis formu çıktı. Mart ayında ürünü bir vatandaş satın almış, ürün kırık şekilde gönderilmiş ve servis ile tutanak tutulmuş. Kargoların karıştığını düşünerek servis formunu düzenleyen "Mavi Klima" firmasını aradım, oradaki sorumlu bayan konuyu Daikin E-Ticaret biriminden sorumlu Ahmet Bey isimli vatandaşa aktardı. Ahmet Bey, ürünü Aras Kargo anlaşması ile TLS Lojistik Heka Boyacılar şubesine göndermemi söyledi ve ürünü 20.05.2024 tarihinde gönderdim, 21.05.2024 tarihinde teslim edildi. Ahmet Bey'e teslim edildiğini bildirdim, o da bana gönderilecek ürünü "sevkiyata gönderdiğini, depodan haber beklediğini" iletti. Daha sonra Daikin müşteri hizmetlerinden MCK70YV kodlu ürünün stoklarında olmadığı, başka bir ürünü %15 indirimli alabileceğimi ya da para iadesi yapılacağını ve ürünü göndermemi istediler. Enteresan bir şekilde daikin.com.tr sitesinde MCK70ZW kodlu ürünü yeni ürün olarak sayfalarını güncellediklerini fark ettim. WhatsApp ve telefon üzerinden konuştuğum e-ticaret sorumlusu Ahmet Bey hiçbir geri dönüş yapmayarak iletişimi kesti. Daikin müşteri hizmetleri, ürünün depolarına girmesi gerektiğini söylüyor. Ürünü gönderdiğimi ve teslim edildiği bilgisine ulaşamıyorlar. Bu bilgi şu an için sadece Ahmet Bey'de var. Kendi içlerinde de iletişim kurmuyorlar. Hastamız var dedik, belirttik; buna rağmen bu tarz bir muameleye maruz kaldık. Daikin.com.tr kurumsal firmasından mı alışveriş yaptık, yoksa güvenilir olmayan bir firmadan mı alışveriş yaptık bilemedim. Lütfen ivedi şekilde para iademi yapınız, daha fazla mağdur etmeyin.

31 Mayıs 2024 07:54 (Şikayetten 14 saat sonra)

03 Haziran 2024 14:09

Teşekkür Markaya değil, şikayetvar.com'a. Teşekkürler Şikayetvar. Para iademizin yapılması için Daikin'i buraya ifşa etmemiz gerekiyormuş.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Hava Temizleyici İle Yaşadığım Sorunlar

Aslı
06 Ocak 2025 12:35
daikin-hava-temizleyici-ile-yasadigim-sorunlar-1.pdf
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Hava Temizleyici: Uzun Bekleyiş Ve Çözülmeyen Koku Sorunu

Berke
26 Ocak 2025 18:39
Daikin Hava Temizleyici: Uzun Bekleyiş Ve Çözülmeyen Koku Sorunu
Aysen sonuçtan çok memnun

Aysen
30 Ekim 2023 09:46
"Merhaba Müşteri hizmetlerinden Mert Aslan Bey'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim"
Daikin.com.tr'den Aldığım Hava Temizleme Cihazı İle İlgili Sorun Yaşadım

Www.daikin.com.tr'den Alışveriş Fiyaskosu