Ali
27 Aralık 2024 16:051.977

Daikin Condense kombi hakkında
Kullanmakta olduğum kombi 18 Aralık 2024 tarihinde 'AF' arıza kodu verdi. Aynı gün saat 08:45'te ilçemizde bulunan yetkili servis olan Ünkor Klima Isıtma Soğutma Sistemleri firmasına arızayı ilettim. 21 Aralık 2024'te servis personeli geldi. Arızanın doğru bildirildiğini fakat ellerinde yedek parça olmadığını söyledi. Halen servis bekliyorum. Arızayı Daikin genel merkeze de ilettim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

27 Aralık 2024 16:12 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Daikin Kombi Servis Hizmetinde Gecikme Sorunu

Barış
Barış
6 Aralık 2023 15:152.163

Aydın/Efeler'de ikamet eden, Daikin kombi sahibiyim. Kombim 64 12 hata koduyla arıza yaptı. Daikin'i 23.11.2023 tarihind...

1 Destek

Daikin Kombi İle Sürekli Sorunlar Ve Güvensizlik

Mesut
Mesut
7 Nisan 2025 10:021.221

"Teşekkürler. Ama daha kaliteli ürünler yapılabilirdi."

Daikin Kombi Arızası: Soğukta Bekleyen Müşteri

Kubra
Kubra
7 Ocak 2025 09:31736

Daikin Airfly kombim 31 Aralık 2024'ten beri arızalı. 1 haftadır parça gelm...

Daikin Yetkili Servis Hatası Kombimi Kullanılamaz Hale Getirdi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Lütfü
Lütfü
24 Ekim 2025 18:291.347

"Elbistan servis hatice hanım ve çalışanına ilgisi alakası ve sorun çözücü ustalığı için teşekkür ettik sağ olsunlar 15 gündür yaşadığımız sorunu hallettiler"

Tümünü Gör
Daikin Kombi Pişmanlıktır, Ben Çok Pişmanım!

Daikin KombiPişmanlıktır, Ben Çok Pişmanım!

İbrahim

Ekrem
Daikin Kombi Arızası!

Daikin KombiArızası!

Elvan
2 Yıllık Daikin Kombi Yüksek Sesli Çalışıyor!

2 Yıllık DaikinKombi Yüksek Sesli Çalışıyor!

Hakan
Daikin Kombi Arızası Yine