İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Garanti Ve Servis Sorunları!

Daikin Kombi Garanti Ve Servis Sorunları!
İbrahim
18 Kasım 2024 21:14

Daikin yetkilileri, lütfen bu şikayette yüklediğim belgenin tamamını okuyun, okumadan beni aramayın. Belge aşağıda yüklü. Yazı uzun olduğu için sığmıyor.

Sizin firmanızdan kombi aldığım için çok pişmanım ve hata ettim. 6 yıl koşulsuz garanti ile satılan Daikin kombi için fan motorunun garantiye girmediğini nasıl tespit etmişler, fan motorunun arızası nedir, tamir edilebilir mi, edilmez mi, neden ölçümleme yapma gereği duymadılar, neden hemen yenisini takmak istediler? Teknik servisinizin hizmeti sıfır, teknik elemanın iş bilgisi sıfır. Müşterinin bilgisi kadar kombinin elektronik çalışma prensibinden anlamıyor. Anlamadığı gibi de müşterinin söylediklerini de dinlemiyor. Lütfen yetkili servislerinize cihaz arızalarınızla ilgili seminerler verin.

Daikin kombi taktırdığıma bin pişmanım. Daikin fan motoru 7.500 TL mi olur? Benim fanım arızalı ise, teknik servisiniz yeni taktığı ürünün faturasına ürün adını, seri numarasını, ne ise onu belirtmek zorunda değil mi? Daikin gibi bir firmanın teknik servisi yeni fan motoruna 7500 TL deyip, eski motor için neden 1500 TL indirim yapar? Bana bunun açıklamasını yapar mısınız? Neden sizin yedek parçalarınız bu kadar pahalı, yoksa teknik servisleriniz fevri hareket mi ediyor? Bana hangi fanı takmış, servis fişine fan motoru değişimi yazılmış geçilmiş. Faturaya fan motoru değişimini zorlanarak yazdılar, ısrarım üzerine. Yoksa kombi bakımı yazıyorlar.
Kısacası bir daha evime ürünlerinizi sokmayacağım. Ödemiş olduğum 7500 TL ücretin tarafıma iade edilmesini istiyorum. Benim cihazım garanti kapsamında, 6 yıl koşulsuz garanti diye bayilerinize reklamı siz yaptınız. İnsanlar da sizlere ve markanıza güvenerek, inanarak satın aldılar.
Bir de tavsiyem, bana gelen servisinizin internette Şikayetvar ve diğer şikayet sitelerinde hiç kimse memnun değil, size kardan çok zarar verir. İsterseniz bir araştırın. Eğer benim mağduriyetim karşılanmazsa Tüketici Mahkemesi'ne ve Ticaret Bakanlığı'na başvuracağım. Şimdilik buraya yazıyorum, ilgilenen olmazsa gereken mercilere başvuracağım.

Servis hizmeti hiç güzel değil. Garanti kapsamında olsak bile bir şeyler uydurarak, garanti kapsamında değil diyorlar. Yedek parçası en pahalı ürün bir fan motoru 7500 TL.

profile profile profile
19 Kasım 2024 09:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Vedat
Vedat

Vallahi 2 adet kombi alacaktım bu şikayetleri okuduktan sonra vazgeçtim Daikin üretici Firma veya distribütör dağıtıcı, Ürün Yetkili servislerine hakim değil demek ki tamamen tüketicinin düşmanlığını yapıyor bu tür Firmalar

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
12 Haziran 2025 14:04
Daikin Kombi A*ızasında İlgisiz Servis Ve İletişİ* Sorunları
Ece sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 19:44

Daikin Kategorileri