Daikin Klima Yanlış Montaj

Daikin Klima Yanlış Montaj
21 Mart 2024 14:35

Merhaba, Daikin Sensira 14 BTU klimayı 2023 Ağustos ayında aldım. Balkona klima montajı gerçekleştirildi. Servisteki arkadaş, dış ünitenin daha fazla dışarıda olmasının gerekli olduğunu belirtti. Balkonda yeterince yer olmasına rağmen, dış ünite kısmen dışarıda kaldığı için yağmur yağdığında ıslanıyor. Dış ünitenin PCB ana kartının yağmurdan zarar görme ihtimali bulunuyor. Yer olmasına rağmen, klimanın dış tarafa alınması sonucunda yağmurda ıslanmasına ve binanın çatısından akan suların ana karta zarar vermesine neden oluyor. Ayrıca, matkapla delinen dış duvar deliğini açık bıraktılar. Daikin gibi bir dünya markasından beklenmeyecek bir durumla karşı karşıya kaldım ve balkonun içine montajın tekrar yapılmasını talep ediyorum. Bilgilerinize sunarım.

21 Mart 2024 14:43 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
30 Aralık 2023 13:28

Atakan
11 Temmuz 2024 08:25
Daikin Klima Eksik Montaj
Daikin Klima Eksik Montaj
Cem sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 12:18
Daikin Hasarlı Klima Teslimi Ve Umursamazlığı
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
15 Nisan 2024 12:17
Daikin Alın Çaresiz Kalın
İbra sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Sensira Klima Çok Gürültülü Çalışıyor!

İbra
25 Haziran 2024 12:24