Serdar sonuçtan memnun

Daikin Klima U0 Hatası

Daikin Klima U0 Hatası
23 Ağustos 2024 22:22
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Şikayetvar ekibine çok teşekkür ederim. Firma bugün gelip sorunu çözdü onlara da destek için teşekkür ederim”

Ağustos ayının başında Daikin klima aldım daha 1 ay olmadı klima U0 arızası verdi. Açıkçası 2 tane aldım ama hem servis konusunda hem de marka konusunda pişman oldum diyebilirim. Umarım bir an önce servis gelir. Telefon ile aradığımda 30 Ağustos tarihi verildi ama pek inanmıyorum çünkü servis hizmeti çok kötü...

26 Ağustos 2024 09:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

27 Ağustos 2024 19:27

Firma tarafından arandım fakat hala tamir için gün verilmedi.

28 Ağustos 2024 22:10

Aynı problemi ben de Ankara'da yaşadım. 24 Temmuz 2025 te montajı yapılan Daikin Sensira modeli duvar tipi klima 11 Ağustos 2025 te U0-00 soğutma gazı yetersiz hatası verdi. 15 gün içinde arızalanan ürün için değişim talep edeceğim. Bu kadar yeni bir ürüne servis müdahalesi olamaz. Bu ayıplı bir üründür.

daikin-klima-u0-hatasi-2.jpg
daikin-klima-u0-hatasi-1.jpg