Serbay sonuçtan memnun

Daikin Hava Temizleme Cihazının Havaya Kötü Koku Yayması MCK55W

27 Aralık 2023 14:37

Aileme hediye olması için Daikin hava temizleme cihazı MCK55W aldım. Ürün hasarlı geldi ve yoğun uğraşlarım sonucunda sorunun çözümü 3 ayı buldu. Aslında başıma geleceklerin fragmanı yayınlamış ama anlayamamışım.
Bu cihazı almamın nedenleri,
1. Daikin markasının güvenilir bir imaja sahip olduğunu düşünmem
2. Daikinin bir Japon firması olması,
3. Hem ürünün hem de satış sonrası hizmetlerin kaliteli olacağını düşünmem
4. 10 yıl filtre ömrü ve filtre değişimine ihtiyaç olmaması

Ancak bütün bu konularda da yanıldığımı anladım. Daikin'in kaliteli bir marka olduğu fikrini kesinlikle düşünmemelisiniz. Cihaz toplamda 100 saat kullanılmamış olmasına rağmen koku yapmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, servisten destek almalı olduğumu söylediler. Servisleriniz bu ürünü bilmiyorlar aylar önce başıma bu geldi dediğimde olur mu öyle şey biliyorlar şekliden cevap aldım.
Yönlendirdiği servisi aradığımda aldığım cevap şu oldu: 'Eğer koku geliyorsa, filtrelerin temizlenmesi gerekir', Ürünü biliyor musunuz diye sorduğumda Dalga geçer gibi yok bilmiyoruz'
Aynı model ürünlerde benzer şikayetler çok sayıda bulunuyor. Belli ki ayıplı ürünleri piyasaya sürülmüş.
Ben ürünü aldığımdaki dolar %50 artış göstermesine karşın bu ürünün fiyatının daha da düşmesi elden çıkarmaya çalıştıklarının açıkça göstergesi.
Ayıplı olan bu ürünün alınmasını ve para iadesi yapılmasını istiyorum.

profile profile profile
27 Aralık 2023 14:53 (Şikayetten 15 dakika sonra)

23 Ocak 2024 13:59

Yorumlar (5)

Arda
Arda

Çözüme ulaşabildiniz mi, bu şikayetinizi görmeden aynı ürünü ben de aldım ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

Filtresi defolu ürün"ün filtresinin değişimi için uğraşıyorum ben de.

daikin-hava-temizleme-cihazinin-havaya-kotu-koku-yaymasi-mck55w-1.jpg
Serbay

Servislerden bir çözüm üretemezsiniz, servislerin bu üründen haberi yok. Merkezden işinizi çözmeye çalışın, bulunduğunuz bölgenin merkezini arayıp yetkilisi ile görüşün, kimse yardımcı olmaz ise direk Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin bütün ürünlerde aynı sorun var

Gökhan
Gökhan

Merhaba çözüm oldu mu aynı sorun bende de var pis koku yayıyor o kadar havalandırıyorum odayı makineyi açık havada çalıştırdım ama geçmiyor kokusu

Serbay

Üzerindeki karbon filtreden kaynaklı bir sorun olabilir. Servislerin çoğu bilgi sahibi değil bulunduğunuz bölgen müdürlüğü ile iletişime geçip sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer servisler işi yokuşa sürerse Tüketici heyetine gidin.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
13 Temmuz 2024 10:40

01 Mart 2024 11:17
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Hava Temizleyici: Uzun Bekleyiş Ve Çözülmeyen Koku Sorunu

Berke