Dağlıoğlu Silah Sanayi Dağlıoğlu Tüfek Fd63 Tutukluluk

Dağlıoğlu FD63 modelini aldım. İlk paket mermide sonuç hayal kırıklığı oldu. Üç defa mermi yuvaya geçmedi, beslemedi; iki defa kovan sıkıştı. Bu problemin bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Şikayetvar'da birçok şikayet mevcut ve görüyorum ki sadece ben değilmişim bu sorunları yaşayan.

14 Aralık 2023 09:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba probleminizi çözmek isteriz bize ulaşabilirseniz ustalarımız size yardımcı olsun ya da iletişim numaranızı bırakın biz sizi arayalım

17 Nisan 01:32

Aynı sorun bende de vardı, tüfeği daha hiç atış yapmadan mermiyi namluya sürmeyi denerken, fişeği sıkıştırıp plastiğini kırdı fişeğin içindeki saçmalar yere düştü dağıldı, bu şekilde 5-6 fişek daha ateşlemeden ziyan oldu, şarjörün yayını söküp şarjörün iç kısmını ve yayı yağladım, bu işlemi yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı ve bir daha yaşamadım sizinde böyle yapmanızı tavsiye ederim

7 Şubat 2024 01:03

Knk ilk başlarda bende de öyleydi zamanla kovan makine alıştı şimdi kusursuz

2 Ocak 2024 10:09

Aynı sorunu bende yaşadım ustam tüfek fişek seçiyor, fişek markası değiştirdim hiçbir sorun yok şu an

Aldığım Tüfek Sürekli Arızalı, Firma Çözüm Sunmuyor

2023 yılında satın aldığım Dağlıoğlu fd63 model av tüfeğim, aldığım ilk günden bu yana iki mermide bir takılma yapıyor v...

1 Yorum