Ugur sonucu yetersiz buldu

Dacia Duster 2021 1.3 Tce

05 Haziran 2024 13:47

Aracım otomatik vites 2021 Dacia Duster 1.3 tce. Aracımın altında vites geçişlerinde, durmaya yakın ve geri viteste geldiğim zaman tıkır tıkır rahatsız edici bir ses gelmekte olup, servise gittiğimde bana bu sesin normal olduğu söylenmekte. Fakat başka araçta deneyelim, aynı ses gelirse 'okeyim, kroniktir' diyeceğim. Fakat öyle bir şey de söz konusu değil. Dacia çözüm bulamıyor, yetkili servis başından savmaya çalışıyor.

05 Haziran 2024 17:23 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (6)

Güven
Güven

Aynı sorun benim araçtada var 1-2 vites geçişinde ve geri viteste yokuş aşağı inerken vuruntu sesi geliyor araç 80.000 ne yaklaştı gelen ses dışında bir sıkıntı yaşamadım sanırım kronik bir sorun sıkıntılı bir durum olsa şimdiye kadar bunu hissettirirdi

Enes

Merhaba hocam, zannediyorum aynı problemi yaşıyoruz. Lambalarda tam durmaya yakın 2-1 vitesler düşüşünde tıkır tıkır bir ses geliyor. Aracı bugün servise götürdüm. Söylenen şey şu: gelen ses tüm EDC kullanan Renaultlarda var ve ses şanzıman çatalından geliyor ancak Dacianin yalıtımı kötü olduğu için bu ses sizin kulağınıza geliyor. Bana çok cezbedici gelmedi, sizin son durum nedir bir problem var mıdır?

Ugur

Şu anda devam ediyor ses normal diyorlar ama bence normal değil üretim hatası bence şu anda hiçbir zararını görmedim takat ses rahatsız edici

Enes

Merhaba hocam, zannediyorum aynı problemi yaşıyoruz. Lambalarda tam durmaya yakın 2-1 vitesler düşüşünde tıkır tıkır bir ses geliyor. Aracı bugün servise götürdüm. Söylenen şey şu: gelen ses tüm EDC kullanan Renaultlarda var ancak Dacianin yalıtımı kötü olduğu için bu ses sizin kulağınıza geliyor. Bana çok cezbedici gelmedi, sizin son durum nedir bir problem var mıdır?

Metin
Metin

Merhaba, aynı sorun bende de var, nedenini öğrenebildiniz mi normal bir durum mu?

Ugur

Vallahi kardeşim çok şükür sıkıntı yok durmadan 3500 km ye yakın yolda yaptım tek seferde çekiş falan çok iyi fakat o ses rahatsız edici dururken takır tükür ışıklarda falan millet bakıyor ama araca bir zararı yok servis normal kronik diyor

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster'da Erken Şanzıman Arızası Ve Yetersiz Destek Mağduriyeti

Yücel