Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Yıllık Uydu Cihazı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Yıllık Uydu Cihazı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
05 Kasım 2024 11:38

13 yıllık D Smart kullanıcısıyım. Son kullandığım uydu cihazını 11 yıldır kullanıyorum. Cihaz son zamanlarda 'sinyal yok' arızası vermeye başladı. Cihazın arkasına dokunduğumda görüntü geliyor. Bir süre sonra aynı arızayı yine yapıyor. Cihaz sürekli donuyor. Görüntü gelmediğinde cihazın elektrik bağlantısını kestikten sonra tekrar görüntü geliyor. Çanakkale D Smart bayisine cihazın değişimi için geldim ve benden 140₺ ücret isteniyor. 11 yıllık cihaz zamanla zaten arızalanıyor, ben mağdur ediliyorum. Çanakkale D Smart bayisi net bir şekilde 'ister D Smart aboneliğinizi iptal edin' diyor, müşteriye eyvallah etmiyor. Paramla rezil oldum.

05 Kasım 2024 11:16

Ek
1730794595825.img-6548.jpg
09 Kasım 2024 11:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Mustafa Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Şikayetiniz doğrultusunda gereken kaydınızı açtım ve ilgili birimimize ilettim. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

D Smart Cihaz Değişiminde Yaşanan Mağduriyet Ve Ek Ücret Talepleri

Mirror
05 Ağustos 2025 11:06
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Cihaz Değişimi Talebim Sonrası Aboneliğim Haksız Yere İptal Edildi, Çözüm Sunulmuyor

Gürkan
30 Ekim 2025 12:38

08 Ekim 2024 10:38
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
27 Mart 2025 17:34
"Başarılarınız daim olsun benim için d. Smart sevilen bir markas beğenerek izliyorum selamlar. Teşekkürler..."

Necdet
15 Temmuz 2023 10:52