Cw Enerji Tommatech İnverter Servis Şikayet

08 Ağustos 2024 11:45
Tufan'ın Teşekkür Mesajı
“Cw Enerji Müşteri İlişkileri Yöneticisi H*** t*** hanımefendiye konunun çözümük için göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.”

İyi günler 2023 yılı şubat ayında Güneş enerji sistemi için Kahraman enerji firmasından aldığım 1000 watt Tommatech tam sinüs İnverter ı arıza sebebiyle servisi olan Cw enerji firmasına gönderdim. Firma cihazın yapılamayacağını, deposunda da aynı cihazdan olmadığını söyleyip bana yeni cihaz gönderileceğini veya cihaz ücretinin yatırılacağını söyleyip beni cihazı aldığım Kahraman enerji firmasına yönlendirdi. 40 gün geçmesine rağmen cihazının da yapılamayacağı bu iki şirket tarafından tarafıma defalarca söylenmesine rağmen, ne bir cihaz gönderimi ne de ücret iadesi yapılmamıştır. Her aradığımda oyalama cevaplarla süreç uzatılmaktadır. 43 gündür köy evimi kullanamamakta, orada kalamamakta, bahçeme hayvanlarıma bakmakta zorlanmaktayım., mağdurum. Sürekli aracımla gidiş geliş yapmakta bu da yakıt olarak bana ekstra külfet getirmektedir. Bu firmaların ciddiyetsiz davranışlarından çok sıkıldım. Ücret iadesi de istemiyorum, tarafıma yeni cihaz gönderilmesini istiyorum. Yarın bu konuda yargı yoluna gideceğimin bilinmesini istiyorum. Cw enerji firmasından bayisi olduğu markaya sahip çıkmadığından ve beni Kahraman enerji firmasının insafına bıraktığından dolayı şikayetçiyim.

Tufan
Tufan
08 Ağustos 2024 17:06

08 Ağustos 2024 18:38 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Cw Enerji olarak Sorununuzun çözüme kavuşması sürecinde Sizlere yardımcı olmaktan mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz

Serdar sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 11:01
"Havva Hanım tarafıma ulaşarak süreci pozitif bir yaklaşımla yönetti ve sorunları çözdü. Teşekkür ederim."
Turgay sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 06:37
"Cw enerji den H*** hanım arayıp konunun kendisi. Tarafından yakından takip edeceği bilgisini verdi teşekkür ederim"

Cw Enerji Tommatech Marka Solar İnverter Şarj Sorunu

16 Ekim 2023 19:57