Sıfır Km Cupra Leon Su Alıyor

Mert
07 Şubat 2024 12:26

29.09.2023 tarihinde Erya Otomotiv Ticaret a. Ş.’den 2023 model Cupra Leon araç satın aldım. Satın almış olduğum aracımda belirli bir süre sonra nem kokusu oluşmaya başladı. Detaylı kontrol ettiğimde, sürücü koltuğu ve sürücü arkasındaki koltuğun ayak bölgesinde ıslaklık fark ettim ve aracımı 02.01.2024 tarihinde Avek Otomotiv Tekstilkent yetkili servisine getirerek durumu bildirdim.

​Yetkili servis tarafından ıslaklığın nereden geldiğinin tespiti için aracın içi komple söküldü ve aracın, taban sac birleşimindeki üretim hatasından kaynaklı olarak su aldığı tarafıma sözlü olarak bildirilmiştir.

Sıfır kilometre aldığım araç, ayıplı çıkmış ve söz konusu hata nedeniyle aracın orijinalliği bozulmuştur. Bu sebeple, aracımın yenisi ile değişimini yazılı olarak talep ettim. Beni telefonla arayarak olumsuz değerlendirildiğini söylediler. Değerlendirme sonucunun yazılı olarak tarafıma nedenleriyle bildirilmesini istedim. Müşteri taleplerine sadece sözlü dönüş yapıyoruz gibi saçma bir cevap verdiler.

Yüksek meblağda para vererek heveslenip aldığım arabam konusunda hevesim kursağımda kaldı. Bugün itibariyle 35 gündür serviste olan aracımında ne şartlarda teslim edileceği muğlak. Bu şekilde ayıplı ürün satan Doğuş Otomotivin sattığı ürünün arkasında durmaması ve 6502 sayılı kanun gereği tüketici hakkı olan yenisi ile değişimini yapmaması kabul edilemez bir durumdur. Konu hususunda yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

profile profile profile

Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Cupra Leon, Sık Sık Çalışmama Sorunu İle Hayal Kırıklığı Yarattı

Ferit
25 Şubat 2024 01:23
Yeni Cupra Leon, Sık Sık Çalışmama Sorunu İle Hayal Kırıklığı Yarattı
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
26 Ocak 2025 05:56
Yeni Araçta Teslimat Sonrası Kusur Ve Çözüm Talepleri

Cupra Seyir Halinde Direksiyon Kitlendi Ölüyorduk Bebeğimle!

Ömer
22 Ağustos 2023 19:50
Cupra Seyir Halinde Direksiyon Kitlendi Ölüyorduk Bebeğimle!