Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Avek Cupra Yıkamada Boya Kaldırma Hakkında

İzmir Avek Cupra Yıkamada Boya Kaldırma Hakkında
Cengiz
14 Eylül 2024 00:33

İzmir Avek'ten satın almış olduğum Cupra Formentor aracımı yıkama hediyesi için servise götürdüm. Özellikle sormama rağmen araçları yıkarken fırça kullanmadıklarını ve özen gösterdiklerini belirttiler. Yıkama sonrasında arabanın ön kısmında boyayı kaldıran derin bir çizik gördüm. Bunun sonucunda satış danışmanına konuyu aktarmama rağmen geçiştirildim. Kamera kayıtlarını izlemek istedim. Önce izin verilmedi. Ardından hukuksal boyuta başvurduğumu öğrenip kamera kayıtlarını izlettiler. Fırça kullanmayan yıkama servisi fırçayla arabaya dalmış, ayrıca tüm yıkama çalışanlarında saat ve takı mevcut olduğunu gördüm. Tamamen güvensiz, düzensiz, disiplinden yoksun bir ortam. Avek tam anlamıyla 'nerede çokluk, orada yokluk' olarak nitelendirilebilecek bir yer. Bir daha bedava deseler gidip araç almayacağım, prestiji yerlerde bir yer gözümde. Ayrıca aracı sıfır almama rağmen müzik çalarken kapıdan gıcırtı geliyor. Bu kadar pişman olacağımı düşünmezdim.

Burak
Burak

Kapı gıcırtısı tirim sesi için 1000km den beri servise gidiyorum hiçbir çözüm bulmuyorlar aksine araba çok pahalı bir araba değil Türkiye de pahalı diyerek geçiştiriyorlar sıfır araba alıyoruz yaşadıklarımız çok üzücü geçmiş olsun şimdiden

Sunroof Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Orhan
18 Nisan 2025 08:33

Avek İzmir'de Yanlış Bilgilendirme Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Aysima
14 Mayıs 2025 10:09

Cupra Doğuş Oto Çankaya'nın Sattığı Arabayla İlgilenmemesi Ve Baştan Savması!

Elif
10 Eylül 2023 21:41