Damla sonuçtan hiç memnun değil

Cupra 2023 Model Çupra Leon Aracımın Direksiyon Kilidi Sorunu

Cupra 2023 Model Çupra Leon Aracımın Direksiyon Kilidi Sorunu
22 Ağustos 2023 18:53

2023 model çupra Leon aracım, 12 Temmuz 2023 'te seyir halindeyken direksiyon kilitleyerek malımı ve canımı riske attı. Aracımı çekici ile servise götürdüm ve marşpiyer kısmında çizikler olduğunu fark ettim. Üstelik, aracımın ertesi gün teslim alabileceğimi söylediler ancak uzun süre alamadım. Aracım bana geri verildiğinde, 1000 TL'lik yakıt harcaması yapıldı ve bunu da tarafımdan talep ettiler. Bayi, aracımı 700 km test ettiklerini ve arızanın giderildiğini söyledi ancak aracımı hor kullandıklarını ve çeşitli deformelerin olduğunu tespit ettim. Deformeleri ve çizikleri sorduğumda, aracı aldığımızda böyle olduğunu söylediler. Şu an araca binmek can sıkıcı ve can güvenliğimi tehlikeye atıyor.

Aracı teslim aldıktan 30 dakika sonra ikinci kez aynı arıza meydana geldi. 700 km test yapıldığı, İspanya ile görüşüldüğü söylendi ancak araç hala aynı sorunu yaşıyor. Müşteri temsilcileri, aracın değişimini talep ettiğimiz için bize çirkin bir tavırla yaklaştılar. Ancak gerçekler ortada, aracım yolda 2 defa seyir halindeyken direksiyon kilitledi. Can güvenliğim için çupra markasından ve yetkili bayiden aracımın değişimini talep ediyorum.

Bu mağduriyetim nasıl giderilecek? Hukuki süreç başlatmak zorunda kalacak mıyım? Kurumsal bir firma olduğunuz için avukata para ödemek istemiyorum. Çupra yetkilileri bu mesajı görüyorsa, eminim ki dönüş yapmayacaklardır. Çaresizlik içinde kalacaksınız.

profile profile

Sibel
Sibel

Merhaba ben de bu aracı almayı düşünüyorum, direksiyon kilitlenmesi büyük bir tehlike. Sorununuz giderildi mi acaba?

Hayır maalesef

Cupra  Leon Aracımın Direksiyon Kilidi Sorunu

Berk
22 Ağustos 2023 18:44
Cupra  Leon Aracımın Direksiyon Kilidi Sorunu
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
22 Ağustos 2023 18:34
Cupra 2023 Model Leon Aracımın Direksiyonu Kilitleniyor

Cupra Seyir Halinde Direksiyon Kitlendi Ölüyorduk Bebeğimle!

Ömer
22 Ağustos 2023 19:50
Cupra Seyir Halinde Direksiyon Kitlendi Ölüyorduk Bebeğimle!