Cupra Seyir Halinde Direksiyon Kitlendi Ölüyorduk Bebeğimle!

Cupra Seyir Halinde Direksiyon Kitlendi Ölüyorduk Bebeğimle!
Ömer
22 Ağustos 2023 19:50

2023 model Cupra Leon aracım 12 Temmuz 2023 tarihinde seyir halindeyken direksiyon kilitleyip malımı ve canımı riske atmıştır. Çekici ile servise giden aracımda marşpiyer kısmında çizikler vardı ve üstelik ertesi gün teslim alabilirsiniz. Dedikleri aracı uzun süre alamadım. Aracım bana iade edildiğinde 1000 TL lik yakıt harcanıp bunu da tarafımdan rücu edilmiştir. Bana denilen 700 km Test ettik ve aracınızda ki arıza giderildi diyen bayii marka vs neyse aracımı hor kullanmıştır. Ve çeşitli deformeler tarafımca tespit edilmiştir. Test eden Karşıyaka Avek bayisi deformeleri ve çizikleri sorduğumda aracı aldığımızda böyleydi denildi bunu da buraya yazıyorum tekrarlamak istersek Karşıyaka Avek bayiisi... Burası inanılmaz can sıkıcı şu an arabaya binesim gelmiyor ve can güvenliğim tehlikedeyken aracı teslim aldığımdan 30 dakika sonra 2. Kez araç aynı arızayı verdi ve direksiyon kilitledi. Sözde 700 km test yapılmış, İspanya ile görüşülmüş ama araç 30 dakika sonra aynı arızayı veriyor. Aracın değişimini talep ettiğim için müşteri temsilcileri çirkin bir tavırla, bizi sanki değiştirmek için yeni araç almak için onları kandırıyormuşçasına yaklaşımda bulundular ama gerçekler ortadaydı. Gerçek te şu aracım yolda 2 defa seyir halindeyken direksiyon kilitledi. Can güvenliğim için Cupra markasından ve yetkili bayiden değişim talebi bulunuyorum. Aracım değişsin diye yeni araca bineyim diye değil zaten 4 km’de 2023 değişim talebimi dile getirdiğimde hakkınız yok buna dendi alıyorsanız alın aracı almıyorsanız ihtarname alırsınız. Hukuki boyut başlatırız diyerek çirkinleşmeye devam etmişlerdir. Şimdi ne yapmamız gerekiyor. Bir vatandaş olarak mağduriyetim ne şekilde giderilecek ölüme mi terk edileceğim hukuki süreçte kurumsal firma olduğu için bir araba parası da avukata ödemeyeceğim.

profile profile profile

Evet bazen etrafta hiçbir şey olmamasına rağmen fren ikazı vs gürültü kıyamet bir anda frene basıyor otomatik. Çıldırıyorum artık. Büyük sorunlar var. Ben de aracı vosmerden aldım çupra Leon, paspas yoktu 1aydan fazla oldu hala bekliyorum cevap dahi vermiyorlar.

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
22 Ağustos 2023 18:34
Cupra 2023 Model Leon Aracımın Direksiyonu Kilitleniyor
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Cupra 2023 Model Çupra Leon Aracımın Direksiyon Kilidi Sorunu

Damla