20 Nisan 2024 17:53

Arkadaşlar, CryptoTab Pro uygulamasından deneme amaçlı 229 TL'lik paket satın aldım ve bir ay boyunca her 12 saatte bir aktifleştirerek madenciliğe devam ettim. Kazancımız, CryptoTab Pro hesabından NC Wallet hesabına aktarılması gerekiyor. İlk yaptığım çekimler anında cüzdan hesabına düşerken, sonrasında yaptığım çekimlerde gecikmeler yaşanmaya başladı. E-posta yoluyla iletişime geçtiğimde, yetkililerden 'sabırlı olun, hesabınıza geçecek' şeklinde yanıtlar aldım. Ancak 9 gün geçmesine rağmen işlem hala gerçekleşmedi. Ben çok küçük bir meblağ ile denedim; büyük paralar yatırarak zarar etmeyin.

Nuriye

Ben de böyle mağdur edildim, neye uğradığımı şaşırdım; hem maddi hem manevi olarak yıkılmıştım, ailemin yüzüne bakacak halim kalmamıştı, çaresizlik içinde çırpınırken telgraf üzerinden @brokeriade ile iletişime geçtim, yaşadığım durumu tüm açıklığıyla paylaştım, sağ olsunlar ilgilendiler ve süreci adım adım takip ederek nihayetinde çok şükür bakiyemi geri alabildim; mağdurlar grup'da salih bey tanıttı bize 18 kişi vardı grupta onlarda bende aldık iadeyi gerçekten insanın başına gelince anlıyor nasıl bir yıkım olduğunu, lütfen siz de sevdiklerinizi uyarın, böyle şeylerden uzak dursunlar, sonu gerçekten çok ağır oluyor.

21 Ocak 20:00

20 Ocak 14:06

İbrahim
21 Ekim 2024 14:35
Cryptotab Yatırımda Hayal Kırıklığı: Ödemeler Neden Gecikiyor?
Cryptotab Yatırımda Hayal Kırıklığı: Ödemeler Neden Gecikiyor?