Köksal sonuçtan hiç memnun değil

Crypto FX'te Para Çekme Sorunu

22 Kasım 2024 14:17

2 ay önce yatırım yapmaya başladım. Bu Crypto FX adının V***** olduğunu söyleyen kişi her gün arıyordu ve hisse tavsiyesinde bulunuyordu. Para çekmek istedim. 15 gündür oyaladılar. 42.000 dolarımı alamıyorum. Alan varsa bana da yol göstersin, kesinlikle burada işlem yapmayın.

23 Kasım 2024 19:01

Benim şikayetim çözülmedi çözülmüş gözüküyor arkadaşlar sizin sitenize müdahalemi ediyor bu şirket lütfen benimle iletişime geçin yanlış olan bir şey var benimle kimse iletişim kurmadı ve bakıyorum şikayetim olumlu bitmiş görünüyor o şirkette kimse telefon çıkmıyor ve paramı alamıyorum yardım etmenizi riva ederim hesabımda 42.000 dolar olmasına rağmen işlem sayfamdaki parayı silmişler

Ek
22 Kasım 2024 19:30

Cryptofx para yatırdım borsa için her gün arıyorlardı ne zaman para çekmek istedim arayan soran yok para çekmek için istek yapıyorum sonuç yok 42.000 dolarımı alamıyorum alamıyorum alan varsa iletişime geçsin benimle burası gerçekte kötü bir yer kimse buraya yatırım yapmasın adının volkan olduğu söyleyen kişi para çekmeye gelince telefon açmıyor ve hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz buraya

22 Kasım 2024 19:35
crypto-fxte-para-cekme-sorunu-2.jpg

Şikayetim çözülmedi beni kimse aramadı burda çözüldü görünüyor çözülmedi

25 Kasım 2024 17:45 (Şikayetten 3 gün sonra)
25 Kasım 2024 20:25

Sizinle aryan kişilere iletişim kurduk zaten 20 gündür para çekimi isteğim onaylanmıyor ben 20.000 dolar çekeceğim dedim sonra beni arayan volkan isimli kişi 9000 dolar alabilirsin dedi ona da tamam dedim aynı gün onaylanacak dediler çekim işlemi 15 gün oldu ne para var ne hesap hareketi bakiyem duruyor amam hesap yarımımı değiştirmişler nasıl bir yer inanın çok kötü paranızı maalesef gitti

25 Kasım 2024 20:32

Eğer gerçek bir firma iseniz param belli yatırımım fotolarda belli neden göndermiyorsunuz neden cevap yazmak yerine paramı vermiyorsunuz ben söyleyeyim çünkü sizden kimse parasını çekemiyor arkadaşlar buraya yatırım yapmayın perişan ederler benim gibi sizi

26 Kasım 2024 16:42
crypto-fxte-para-cekme-sorunu-2.jpg

Bugün şirket bana mail attık mail fotoğrafta ekledim kısaca yazan istersek paranı vermeyiz diyor ve öylede oldu hesabımı kapattılar paramı vermeden hesabıma ulaşamıyorum artık umarım başkalarının başına gelmez bu site gerçek bir yalan yeri

Yorumlar (12)

Sero

Nasıl bir yol izlediğinizi ve. Paranızı nasıl geri aldığınızı banada yazar mısınız bende mağdurum maalesef ki bizi hiç kayda almıyorlar çok mağdurum yardim ederseniz sevinirim. Mailim [email protected] yazarsanız sevinirim

Sero

Banada yardımcı olur musunuz. İşlemlerinizi nasıl yaptınız mailim [email protected] lütfen bende paramı. Çekemiyorum yardımcı olur musunuz. Durum doğrulanmadı diyor o nedenle para çekme diye bir şey gözükmüyor.

Melis
Melis

Selamlar Nevriye Hanım. Benim de içeride 60 bin dolardan fazla ücretim kaldı. Rica etsem [email protected] adresine mail atabilir veya kendi mailinizi iletebilir misiniz, sadece kısaca Meta yolu ile nasıl geri aldığınızı açıklarsanız çok sevinirim. Hatta isterseniz paranın kurtarılan kısmından sizin hakkınızı da iletirim. Lütfen yardım edin, çok zor durumdayım ailemin kimsenin haberi yok bu durumdan canıma kıymak üzereyim :(

Saynur
Saynur

Lütfen yardım edin alan olmuş mu intiharın eşiğindeyim Allah rızası için sesimi duyun

crypto-fxte-para-cekme-sorunu-1.jpg
Faruk

Bunlar birbirleri ile bağlantılı çalışıyor arkadaşlar bu Volkan denen şahıs metatrader hesabı ile de benimle iletişime geçti. Bunlar organize çalışıyorlar. Aslında aynı şirket için iş yapıyorlar. Paranızı güvenip göndermeyin

Murat

Yatırımınızı sürekli arttırmanız için hep kazanç vadeden fakat ben artık yatırım yapamayacağım dediğinizde yalnız bırakan bir firmadır. Şöyle anlatayım yatırımımdan bir kısmını çekmek istiyorum onaylamıyorlar çekmemem için türlü bahaneler uyduruyorlar ve geri dönüş yapmıyorlar. Kısacası orada size ne kadar kazandırmaları önemli değil kayda değer bir para çekmek istediğinizde engel oluyorlar. Araştırın ve paranızı çekebileceğiniz güvenli şirketler ile çalışın bu şirket paranızı vermiyor. Kaç gündür oyaladılar ve şimdi de platforma giriş yapamıyorum. Paramız birikimimiz gitti maalesef

İstanbul
İstanbul

Bende aynı durumda mağdurum iletişim numaranız var ise konuşmak isterim

Murat

Merhaba iletişime geçebilirsiniz konu üzerine var mı gelişme sizde [email protected]

Faruk

[email protected] üzerinden iletişime geçerseniz sevinirim.

Murat

[email protected] benimle iletişime geçerseniz sevinirim

Şikayeti Çözüldü

Bende de aynı durum var ilgilenmiyorlar çok müşteri var yetişemiyoruz falan para çekim talebinde bulundum ama dönüş yok beklemede hala eğer ilgilenmezler ise resim ve kanıt olarak burası ve bir çok platforma eklemeler yapacağım

Köksal

Bunlar kimseye para vermiyor bildiğin bir uluslararası yalan yeri ben 3 ülkede kendilerine dava açıyorum katılan olur da çok daha büyük davalar açarız Allah'tan bizim duyuran şikayetim com var çok mağdur olanlar var birlik olursak paramızı alırız

20 Mayıs 2024 17:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Cryptoıfx Çekim Taleplerinde Yaşanan Sorunlar Ve Güven Eksikliği

24 Aralık 2024 11:20
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
17 Mart 2025 17:42