Ali sonuçtan hiç memnun değil

Craftrise.tc Oyun İçindeki Adminler & Hileler

24 Temmuz 2023 03:23

Craftrise artık ölüyor, her türlü Bedwars, Factions, Kingdoms ve ametist sunucularında, türlü türlü Makro oluyor. Bunlardan en çoğu Bedwars üzerine; Adamı kovalarken arkana ışınlanıp seni öldüren mi dersin, Adamın 1 canı kalmışken bir anda seni havaya doğru fırlatıp 5 blok öteden vurması mı? Daha neler. Zaten Skyblock'ta da 2-3 günde bir admin girip duruyor, ama ya: Beni bulana yok bilmem 5m Dinar yok bilmem 100m Dinar gibi şeyler yapıp hiç arenaya falan bakmadan çıkıyor. 1-2 hafta önce de adamlar hile çıkartmış, her türlü şey var düpe falan var diyorlardı, ama nerede adminler? Adamlar 5 gün boyunca hilelerini sattılar. (ve söylediklerine göre alıcıları çokmuş, ilk günden 50 kişi falan satın almış) Yani bu da demek oluyor ki craftrise'ın ne report sistemi ne de adminleri çalışıyor. Zaten bedwarsda gireceğiniz 10 elin 7'sinde makroyla karşılaşıyorsunuz. Not: Skyblock'ta olan tl ile alım satımları gerçekten banlıyorlar, ama itzenes gibi (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) adamları boşu boşuna banlıyorlar ve kendi kitlelerini çökertiyorlar. Not 2: Bedwars'ta ne kadar kanıtınız olursa olsun, ister 8K yayın ve kayıt ile çekmiş olun, hiçbir türlü mvip+ gibi adamları banlamıyorlar. (Sizde mvip+ falan olmadığınız sürece)

02 Mayıs 2024 12:26 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız durum için üzgünüz, konu hakkında size yardımcı olmak istiyoruz. Bize ulaşmanız dahilinde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz, CraftRise Ekibi.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Craftrise'da Hile, DDoS Ve Veri Güvenliği Sorunlarıyla Mağdur Oldum

22 Nisan 2025 20:58

Craftrise Bedwars'ta Hile Ve Küfür Sorunları Çözülmüyor

10 Ağustos 2025 22:53
craftrise-bedwarsta-hile-ve-kufur-sorunlari-cozulmuyor-1.jpg
Sude sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 22:14

29 Ağustos 2023 02:11