CPP Sigorta Hizmetleri SMS İle Gelmeyen Kaspersky Teminatı Ve Poliçe İptal Süreci

27 Kasım 2024 13:048.477
Murat'ın Teşekkür Mesajı
Alınan hızlı reaksiyon için teşekkür ederim. Ancak hiç bu sürece başlanılmadan verilen teminatların yerine getirilip getirilmediğini kontrol etseler.

T**** sigorta güvencesi ve telefon kanalından arayan müşteri temsilcileri, "şifrem güvende" poliçesi altında poliçe satıyorlar. CPP adı ile alt taşeronluğu yapan firmanın 4441277 numaralı telefonu üzerinden işlemler gerçekleşiyor.
Poliçedeki teminatlardan biri 5 cihazınıza kadar yükleyeceğiniz Kaspersky virüs programı klozu.
Bu teminatın gelişi için müşteri yetkilileri "birkaç iş günü içerisinde SMS olarak geleceğini" ifade ediyorlar. Ancak bu SMS gelmiyor. Süreç içerisinde 3 müşteri temsilcisi ile görüştüm. 3. Temsilcide poliçe iptal talebinde bulundum.

Murat
30 Kasım 2024 11:41

CPP Sigorta'nın Poliçe Teminatı Ve İletişim Sorunları

10 Aralık 2024 11:259.427

Ağustos ayında Banka güvencesi ile telefon kanalından arayan CPP Sigorta müşteri temsilcileri, "şifrem güvende" poliçesi...

1 Destek2 Yorum

CPP Sigorta Hizmetleri Yanılttı

22 Şubat 2025 13:386.648

CPP Sigorta şifrelerim güvencede poliçesi kapsamında bana göndereceklerini söyledikleri Kaspersky adlı antivirüs program...

Sigorta İptali İçin Yönlendirme Çilesi

21 Ekim 2024 15:077.760

"Halkbank Genel Müdürlüğü tarafından taksitli iademin yapıldığı hususunda bilgilendirildim. İlgilerinden ötürü teşekkür ederim."

Kaspersky Üyeliği Ve Poliçe Sorunu

5 Mart 2025 20:178.789

VakıfBank tarafından 28 Şubat'ta kredi kartı ve hesap çalınmalarına karşı poliçe yapılması karşılığında 5 kullanıcıya ka...