Çotanak Kafes Kırık Ürün Gelmesi

Çotanak Kafes Kırık Ürün Gelmesi
18 Aralık 2023 19:59272

Çotanak Kafe Fest'ten almış olduğum ürün kırık çıkmıştır. Kendi sitesinde 365 TL olan ürünü Hepsiburada'dan 550 TL'ye aldığım halde. Bana M**** Bey, benimle alakalı olmadığını söylemektedir. Resimleri kendisiyle de paylaştım fakat hatayı kabullenmiyor. Ürünün arkasında duramayan bir firma bir daha asla tercih edilmemelidir.

3 Temmuz 2024 16:32

Almış olduğunuz ürün kendi sitemizde komisyon yok Hepsiburada komisyon ve kargo ödemesi yüksek kendi tercihiniz ürün elinize geçiyor bir bir zaman diliminde acıyorsunuz tutanak tutulmuyor burda bizim nasıl sucumuz var tutanak tutulsaydı ürününüz ödemesi veya çekmece gönderilirdi uruu almadan önce yazdınız fiyat farkı var dediniz bende size karar sızın dedim istediğiniz yerden ala bilirsiniz dedim kargonun ve kendi hatanızı bize yüklemeyin lütfen illa çekmece istiyorsanız kargosunu ödersiniz yine ücretsiz kargo göndere bilirim kimse kimsenin hakına girmesin lütfen herkes ekmek davası için çalışıyor sonuçta

26 Şubat 2024 12:24398

"Hakkınızı yiyemem çok uğraştılar bir takim sıkıntı lar olsa da sonuç iyi firma yetkililerine teşekkür ederiz"

Hobipop Hatalı Ürünün Değişiminin Yapılmaması

Hobipop.com.tr sitesinden 6 parça ürün aldım. Bunlardan 275 TL değerli ahşap çanta bursu kırılmış ve yapıştırılmış olara...