Çorum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Buhara Evler Semt Polikliniğine

08 Aralık 2023 10:20

Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Buhara Evler Semt Polikliniği'ne 11 yaşındaki oğlumun diş ağrısı sebebiyle toplam beş defa gittik geldik. Eski dönemlerde olduğu gibi 'bugün git yarın gel' durumlarla karşılaştık. Diş hekimi ilgisiz, bakmak istemiyor. Herkes boş boş oturuyor; devletten maaş alınmasına rağmen icraat yok. Sonuç olarak bizi Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne çocuk diş hekimine gitmemizi söylediler, oraya da randevu almak gerekiyor; aksi takdirde sıra bulunmuyor. Ancak 07.12.2023 tarihinde çocuğumla röntgen çekimi sonrası saat 16:05 sularında Buhara Evler Semt Polikliniği'ne gittik ve sekreter, 'Yarın sabah gelin' dedi. Ancak diş hekimi tam çıkışta 4-5 kişiyle kahkahalar eşliğinde sohbet ediyordu; nasıl çıkacağımızı bilemedik. Gördüğüm diş hekimi bizim diş hekimimizdi. Ne yapmak gerektiğini yetkililere seslenerek soruyorum. Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir. Sunulan hizmet kalitesiz.

Uzayan Sıra Nedeniyle Çocuğum Devlet Desteğinden Yararlanamıyor

10 Ekim 2025 12:55
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Amasya Merzifon Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Merzifon Diş Hastanesi Çocuk Bölümü İncelemesi

04 Haziran 2024 15:29

Doktorun İlgisiz Ve Saygısız Tavrı Oğlumun Tedavisini Aksattı