Corby Drones Drone Dişli Arızası Ve Çözüm Arayışı

Furkan
25 Ocak 2024 19:401.123

Merhabalar, Corby cx-007 model drone'da plastik dişlilerde kırılma olduğu için düzgün bir şekilde çalışamamaktadır. Plastik dişlileri hiçbir yerde bulamadım. Gerekirse ücreti karşılığında 1-2 tane plastik dişli alabilirim. Çünkü uçarken bayağı sorun yaşatıyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

26 Ocak 2024 08:31 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

29 Ocak 2024 11:33

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Corby Drones Yedek Parça Tedarik Sorunu

Samet
18 Ocak 2024 15:191.167

"Henüz sorunum çözülmedi yalnız Sinem hanımın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Üründeki sorunun firmanız tarafından giderileceğine eminim. Saygılarımla iyi çalışmalar."

Corby Drones Drone Pervane Dişlisi Kaybı Ve Temin Sorunu

Arda
28 Şubat 2024 18:552.375

Merhaba, elimde Corby CX007 model bir drone var. Drone dönmüyor ve pervanelerini açarken küçük dişlisi kayboldu. Diğer d...

Corby Drone Dişlisi Sıyrılma Sorunu Ve Yedek Parça Bulamama

Cem
6 Haziran 2024 20:581.669

"Corby Drone servisi TT teknoloji çok hızlı olarak iletişime geçti, ücretsiz kargo ile teslim alıp, tamirini ücretsiz şekilde yaparak bana ulaştırdı. Türkiye'de ilk kez bir servisten bu kadar memnun kaldım. Corby Drone alınacak en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. İlgileri ve destekleri için TT teknoloji çalışanlarına teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim."

Corby Drone Dişlisi Sıyrılma Sorunu Ve Yedek Parça Bulamama

Corby Drone Pervane Dişlisi Sorunu Çözülmüyor

Eren
29 Ekim 2024 09:531.364

"Hızlı geri dönüş sağlandığı için teşekkürler."

Tümünü Gör
Corby Drones Cx024 Şikayeti!

Corby DronesCx024 Şikayeti!

Muhammet