Corby Drone Yedek Pil

Corby Drone Yedek Pil
22 Temmuz 2024 19:19630

Ben de BİM'den Corby drone aldım fakat pil süresi oldukça kısa. Ben de yedek pil arıyorum, 3-4 tane alacağım. Diğer kardeşlere yardımcı olduğunuz gibi bana da yardımcı olun lütfen. Keşke pil ömrü 10-15 dakikadan çok daha uzun olsa. Sizlerden haber bekliyorum. Teşekkürler Corby.

8 Ekim 2024 14:12

Dron sorunsuz uçarken birden kafasına göre gidiyor ve kontrol edilemiyor bayağı uzaklara gidip bizi peşinden koşturuyor aldığıma pişman oldum ve bir de şarjı çok çabuk bitiyor ama bu ağrızadan sonra yani kendi kendine sağa sola yükselip uçma durumu başladığında o şaz durumunun bir anlamı kalmadı çünkü kontrol edilemiyor 1 hafta sonra bozulacak bir ürün olduğunu bilsem almazdım

Eki aç
23 Temmuz 2024 08:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

25 Temmuz 2024 15:22

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Corby Atlantis Drone İçin Yedek Parça Sorunu

24 Mart 2025 22:48864

Öncelikle merhaba, Corby Atlantis model drone aldım fakat 4 gün sonra 4 dişli ve çark sıyırdı, yedek parça bulamıyorum. ...

Corby Drones Bağlantı Kesip Uzaklaştı

19 Nisan 2024 17:491.043

"Sorunum çözüldü çok yardımcı oldular teşekkür ederim"

1 Yorum

Corby Drones BİM'den Alınan Drone'un Kontrol Sorunu