Çorbahan Garsonların Müşterilere Davranışları

Gökhan
26 Mayıs 2024 00:35

Instagram'dan ünlü bir gurmenin tavsiyesi ile gittiğimiz Çorbahan Manavkuyu Şubesi, 180 TL 100 gr iskender ve yancılar menüsü için 25.05.2025 Cumartesi 22.45 civarı gittiğimizde önce kapıda sorduk ve evet buyurun bu menü mevcut dediler, içeri girip masaya oturduğumuz da ise epeyce bir döner olduğunu gördüğümüz halde bize garson Yener “ Dönerimiz çok az kaldı, kalan kısım iyi değil o yüzden veremiyoruz” dedi. Bizim ısrarlarımıza rağmen döneri getirmedi. Biz de yorumlarda bu durumu belirttik. Yener garson ve yanındaki diğer garsonlar “ bu yorumlar bize zarar veriyor. Neden böyle bir yorum yapıyorsunuz “ diye hesap sordular. Bu sözlerden sonra Instagram'dan kontrol ettiğimizde bizim yorumlarımızın silindiğini gördük. Biz hesabı ödeyeceğimiz anda “Yanınızda bayan olmasa size ne olduğunu gösterirdik.” Dediler. Hesabı ödeyip kalktığımızda arkamızdan “Hadi şimdi s***** gidin” dediler. Bu olaydan sonra işletmeye kayıtlı olan 0530*******27 cep telefonu numarası da, defalarca aramamıza rağmen cevap vermedi.
Böyle bir firmaya yakışmayan işletme anlayışı ve personelini kınıyoruz. Bu anlayışa sahip insanların olduğu yere kesinlikle gitmemenizi tavsiye ediyoruz.

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri İsteklerine Uygunsuz Yanıt Ve Üslup Sorunu

17 Nisan 2025 19:49
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Meşhur Ülgerler Aspava Hüsranı!

11 Ağustos 2025 14:49

02 Mart 2025 23:07