Buket sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2023 21:45
Buket'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüş için teşekkür ederiz”

Merhaba converse.com.tr den 2 çift ayakkabı aldım ancak siyah aldığım ayakkabı replika geldi. Resmen 2 çift ayakkabı arasında ciddi farklar var. Ayakkabı bağcıklarından alt taban ve kutusuna kadar ciddi farklar var. Acilen siyah olan ayakkabının iadesini istiyorum. İvedilikle çözüm istiyorum. Elimde 2 ürüne ait de görseller mevcuttur.

19 Mayıs 2023 09:14 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

19 Mayıs 2023 11:54

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Buket
Buket
19 Mayıs 2023 17:48

Hızlı dönüş için teşekkür ederiz

02 Nisan 2024 20:26

07 Ekim 2023 17:08
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 14:51
Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
21 Ocak 2024 23:28
"Converse Vadi İstanbul mağazasında ürünümü sıfır yenisiyle değiştirdim. Firmaya ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. İlgilenen arkadaşlar çok naziktiler gerekli işlemleri hızlıca yaptılar. Çok teşekkürler."
Converse Ayakkabıda Renk Atması
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Para İadem 10 Gündür Yapılmadı, Hayal Kırıklığına Uğradım

Yasemin