Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Continental Premium Contact 7 Dayanıksızlığı

Continental Premium Contact 7 Dayanıksızlığı
23 Eylül 2023 09:49

BMW arabama 16.05.2023'de bir takım (dört adet) aldığım Continental Premium Contact 7 lastiklerimden birinin seyir halinde giderden lastik yanaklarından açılma meydana geldi. Daha lastikleri alalı 4 ay ancak oldu nasıl oluyor da üzerinde 3.000 km bile yapmadan bu hale gelebiliyor? Ve bununla kalmayıp bunun faturası müşteriye kesiliyor, Continental'dan gelen rapor müşteri hatası dedi ve çıktı. Büyük bir çukura girmedim ve lastiği herhangi bir yere sıkıştırmadım. En kalitelisi olsun diye fazla para verip aldığım lastik beni hüsrana uğrattı. Böyle köklü bir firma nasıl böyle bir şey yapabiliyor müşterilerinin arkasında durmuyor anlamış değilim. Şirketimizde pazarlama araçları dahil tüm filo araçlarımızın lastikleri Continental en iyisi diyerek kullandığımız lastikler meğersem öyle kaliteli değilmiş görmüş olduk. (2022-2023 yılında ne kadar ödeme yapılmış gönderebilirim.) Continental gibi köklü bir firmaya yakıştıramadığımı gereken yasal işlemleri başlatacağımı sizinle paylaşmak istiyorum. İlgili fotoğrafı ve lastiğimin dişlilerine varıncaya kadar ekte paylaşacağım Tüketici Hakem Heyeti'nin kararını ve süreç sonunda ki akıbetini de buradan bildireceğim ve gerekirse bu meseleyi mahkemeye kadar taşıyacağım.

Başvuru form no: 3951221639

25 Eylül 2023 11:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

Ersen
04 Eylül 2024 16:22
Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

Cihan
22 Ağustos 2024 10:33
Continental Lastik 10 Binli Km Yarılması
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Eylül 2024 08:42
Continental Premium Contact 7 Üretim Hatası
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Continental Türkiye Müşteri İle Muhatap Olmuyor

Emre