Murat sonuçtan çok memnun

15 Mart 2023 13:50
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Continental tarafından aranıp bilgilendirilme yapıldı tarafıma, incelenen eksper raporu anlatıldı, oluşan hava kaybı sebebiyle jantın sürtünme sebebiyle lastiği yaktığı anlaşılmış bizde sürücü olarak hatalı olduğumuzu görmüş olduk, firma tarafından yine de değişim yapılabileceği belirtildi teşekkür ediyorum bu geri dönüşler için firmaya.”

Ölmek İstiyorsanız veya Aracım Hasar Alsın Diyorsanız Doğru Seçim Continental Marka Lastiği En İyi ve Pahalı Diyerek Alabilirsiniz. 43 Gün Önce 2022 Model diye Satın aldığım Kışlık Lastik Winter Contact Düz yolda Yarıldı ve Yerinden Koptu Jant Üzerinde zor durduk. 5.000 TL tutarında aracımda hasar oluştu, Continental Marka Çalışanlarının umurumda Dahil Değil. Bu Markaya Güvenerek Dünya paraya aldığım lastikleri bir daha asla aracımın yanından geçirmem. Ailenizi Tehlikeye Atmayın bunlara güvenerek. Görsellere de İyi bakın!

Murat
21 Mart 2023 14:12

21 Mart 2023 14:23 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Murat A., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Telefon yoluyla müşteri temsilcimiz tarafından sizlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
28 Nisan 08:47
Serdar sonuçtan memnun değil

Yanlış Lastik Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Serdar
06 Nisan 17:20
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Yazlık Lastik Sorunu Ve Geciken Garanti Süreci Nedeniyle Mağduriyet

İhsan sonuçtan memnun

Lastik Sensörü Sorunu Ve Kötü Hizmet Deneyimi

İhsan
30 Kasım 2024 20:45
"Şikayetimden 5 gün sonra geri dönüş yaparak sorunumu lastik değiştirdiğim bayi ile konuşup çözdüler sensörün değişimi yapıldı teşekkürler"