Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Webhelp İş Görüşmesi Sonrası Dönüş Yapmadılar

24 Ekim 2023 20:28

Webhelp tamamen bir hayal kırıklığıdır. Kariyer.net üzerinden iş başvurusunda bulundum beni arayıp V*** projesi için uygun olduklarını evden çalışacağımı, sabah 9 akşam 7 saatleri arasında cumartesi pazar tatil, maaş+prim üzerinden çalışacağımı söylediler. 10 Ekim'de iş görüşmesine gittim orada 2 saat beklettiler, daha sonra insan kaynaklarındaki çalışanla görüştüm. Tamamen telefondaki şartlar değişti, T**** projesinde şirkete gelerek 3 aylık sözleşmeyle çalışacağımı ve izin günlerini her hafta kendileri belirleyeceklerini söylediler.

En ufak bir devamsızlığa dahi tahammülüm edemeyeceklerini de belirttiler. Ben de ne olursa olsun iş ihtiyacım olduğu için tamam olumlu olumsuz cevap bekliyorum dedim. 15 gündür hiç kimse olumlu olumsuz dönüş yapmadı. Siz kendinize işçi değil robot arıyorsunuz bence, hiçbir geri dönüş olmadı tamamen sıkıntı telefonda farklı yüz yüze farklı konuşuyorlar.

Yol parası da vermiyorlar. Verdikleri yemek kartının fiyatı da bin 100 TL gibi komik bir rakam.

25 Ekim 2023 13:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba Seçil Hanım, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gün içerisinde sizi aradık fakat ulaşamadık. Yarın tekrar irtibata geçeceğiz. İyi günler dileriz.

Seçil
25 Ekim 2023 16:55

Beni aradınız irtibata geçtik ulaşamadık demeyin bari.

Oktay

Yalan atıyorlar sürekli, Is mahkemesinde hakkını ara

Webhelp Engelli Çalışanın Hakkını Vermemesi Maaş Ödemesi Yapmaması

Kadriye
08 Mayıs 2024 15:14

Webhelp Van Lokasyonu İnsan Kaynakları Sorumsuzluğu!

28 Kasım 2023 16:43

Abdullah