Webhelp Van Lokasyonu İnsan Kaynakları Sorumsuzluğu!

28 Kasım 2023 16:43

Webhelp Van Şubesi İnsan Kaynakları saygısızlığı bunu daha önce de belirtmedim işinize gelenlere ulaşıp çözüm sağlayabiliyorsunuz. Aylarca çalıştım emek verdim projelerinizde yetkilerimi alıp başka projeye gönderdiniz yine bir şey demedim yurt dışı egitimi için işten ayrıldım. Geri dönüp şirkete gittiğimde a**bey mail atıyorum diye beni kafasından attı. A** beyin ise aşağılayıcı hareket ve konuşmalarıyla karşılaştım bir kapıdan kovmadığı kalmıştı onun yüzünden işsiz bir şekilde aylarca ortalıkta kaldım işine gelen eski elemanı aldı ama işe kendisi.

Bu kadar mükemmel bir şirkette böyle vasıfsız adamlar çalışmasın lütfen. Bana da buradan çözdük ettik aradık aradık ulaşamadık yazmayın aramadığınız için ulaşamadınız çözmek istemediğiniz için çözmediniz.

Merve
Merve
28 Kasım 2023 19:28

Beyefendinin ismi Aykut bu arada sansür koyup kapatmasınlar insanlarda görsün kimden bahsediyorum eminim yalnız değilim bu konuda

30 Kasım 2023 10:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Merve Hanım, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaptığımız görüşme sonucunda süreçlerimizi daha iyiye taşımak için çalışmalarımıza devam ettiğimizi bildirmek isteriz.

Rojda
Rojda

Webhelp Van lokasyonu o kadar emekle umutla başlayan bir yolculuğun hayal kırıklığı ile sonuçlanması. Her insana farklı olduklarını kendileri de belirttiler. İşlerine nasıl geliyorsa o şekilde muamele ediyorlar dün en iyiyken bugün en kötü ilan edilebilirsiniz. Zamanınızı limon veya peçete satmaya harcarsanız daha fazla karşılığını alırsınız emeklerinizin. Yöneticiler sadece kendi başarılarına odaklandıkları için herkesten insan üstü bir çaba bekliyorlar. Hakkımı helal etmiyorum!

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Webhelp İşe Alım Ekibi Problemi!

10 Ağustos 2023 14:32
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Webhelp İş Görüşmesi Sonrası Dönüş Yapmadılar

24 Ekim 2023 20:28