Colezium Xml Ve Entegrasyon Paneli Şikayetçiyim

29 Şubat 2024 16:28

26 Ekim tarihinde bir önerme üzerine colezium firmasından entegrasyon bayiliği aldım. İlk başta iyi gibi gelmişti 2 ay içinde 5 tane bayi getirdim ve 2. Mağazam içinde bayilik oluşturdum. Hesap olayına girince entegrasyonlarında hata olduğunu fark ettim. %30 kar ile satın diye öneride bulunuyorlar fakat bu tutarı sisteme girince kargosu komisyonu vs. Ürün basına %10 zarar ediyorsunuz kr. Yükselttim %50 yaptım (entegrasyon sisteminde yüzde 50 genel olarak %10a tekabül ediyor) siparişler durdu. Zaten çoğu ürün yanlış gönderildi. Tedarik edilemeyen gönderiler çok oldu. Üye olmadan önce puanım 9,6 iken 8.4'e düştü. 2024e girince tedarikçilerinde Trendyol'da yarı fiyatına satış yaptığını gördük ve 1 aydır sipariş gelmiyor. İade etmek için aradığımda veya mesaj attığımda ulaşamıyorum. Yapamıyorsunuz bu işi bırakın. Zaten halime diye bir bayan var sipariş hattında saygısız cazgır biri sizden esnaf olamaz. M***** bey sizde aynı şekilde milleti lafla beynini yıkamayın. Ben hakkımı helal etmiyorum size. Sizde kesinlikle bayilik düşünmeyin

Barış
Barış

Merhaba güncel olarak çalıştığınız tedarikçi xml veren firma var mıdır

Colezium Bayilik Firması Saygısızlığı

11 Temmuz 2023 13:17