21 Eylül 2024 17:261.292
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
Merhaba, bir kahve deyip geçmemek lazımmış. Bu marka benim için kahveden ziyade insanlık demek oldu. Tolga bey ve Ahmet bey e çok teşekkür ederim. Başkasının yaptığı kusurlu davranışı tatlı dilleri ve sabırlarıyla defalarca beni arayarak telafi ettiler, kesinlikle markasının arkasında duran yöneticileri var, bir şubenin saygısızlığı ve iş yapmamazlık yüzünden koca bir markayı değiştirmek zorunda kalacaktım ama kalbimi kazandılar. Müşteri memnuniyeti adına Çalışanların aldığı her kuruş helal olsun. Çok çok teşekkür ederim kendilerine. ♥️

Maltepe coffy den,
Ofise sipariş vermiştim ve kahvem yarım geldi, (Daha önce de yarım gelmişti). Ve bunu Trendyol'a bildirdim, Maltepe coffy beni arayıp tehdit eder gibi konuştu. Müdür olduğunu ileten şahıs, (sahibinin avukat olduğunu hatta yanında olduğunu, nereye şikayet edersem edebileceğimi ) söyledi. Devamı fotoğraflarda ekli.

22 Eylül 2024 12:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Tuğçe A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2024 14:03

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

Tuğçe
23 Eylül 2024 12:07

Merhaba, genel olarak arandım ve dinlendim. Çok nazik bir beyefendi benimle iletişime geçti ama bir çözüm aldığımı ve şikayetimin yerini bulduğunu düşünmüyorum. Tarafıma yetkili kişiler tarafından dönüş bekliyorum.

Tuğçe
4 Ekim 2024 20:02

Maltepe Merkez Şubede Hesap Bölme Talebime Olumsuz Yaklaşım

9 Mayıs 2025 17:00882

Bugün saat 16:12 civarında geldiğim Maltepe Merkez Coffy şubesinde yaşadığım rahatsızlıktan bahsetmek istiyorum. Sipariş...

20 Nisan 2025 18:30741

"Değerli Coffy Shop Markasının Çok Değerli Müşteri Hizmetleri Tolga Beyefendiye teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum, mütevazi ve çözüm odaklı olmasının yanında beyefendi kişiliği ile de beni tekrardan coffy shop müşterisi olarak kalmamı sağladı, şikayetlerimi dinledi ve ikna ve çözüm odaklı konuşmalarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum kendisine."

15 Mayıs 2025 20:33631

"Sorunumu çözdükleri için müşteri temsilcisi T**** Bey ve Coffy markası yetkilileri, Yayla Şubesi yöneticilerine teşekkür ederim"

Coffy Yanlış Yere Götürülen Siparişi İade Etmiyor

29 Kasım 2023 15:51755

"Arayıp sorunumu ilgiyle çözen Coffy Müşteri Temsilcine teşekkür ediyorum."

24 Temmuz 2023 15:27764

"Ürünlerin stokları güncellendiği için ücret iadesine gerek kalmadan ürünümü aldım. Ürünümü almak için Pangaltı şubesine gittiğimde de Osman Bey'in ilk günkü nezaketi ile yine karşılaştım. Müşteri memnuniyetine duyduğu özenden ötürü kendisine teşekkür ederim. Beni arayarak, süreci özenle takip eden ve konunun çözülmesi için elinden geleni yapan Müşteri İlişkilerinden Tülay Hanım'a da gösterdiği ilgi ve nezaketi için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Gazino Coffy Şubesi Hijyen Yok

Gazino CoffyŞubesi Hijyen Yok

Tayfur
Yemek Sepeti Ve Coffy Hüsranı!

Yemek Sepeti VeCoffy Hüsranı!

Dilek
Coffy Kötü Hizmet, Hijyensiz İşletme

Coffy KötüHizmet, Hijyensiz İşletme

Hasan
Coffy Şenlik Cookie Taş Gibi!

Coffy ŞenlikCookie Taş Gibi!

Seda
Coffy Bakırköy Şubesinde Temizlik Skandalı