Nurcan sonuçtan çok memnun

Coffee de Madrid Madrid Rize Anlayışı

Coffee de Madrid Madrid Rize Anlayışı
19 Haziran 2024 13:02
Nurcan'ın Teşekkür Mesajı
“Rize madrid şubesine teşekkürler güvenle gittiğimiz elit bir mekan”

Merhaba, Rize Kafe'deki müşteri anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Bilmediğimiz bir ürünü satın aldık. Damak tadımıza uymadığını söylediğimizde, değiştirilip başka bir ürün yapıldı. Ayrıca çocuklu bir müşteri geldi. Sigarasız alanda uzun süre oturan öğrencilerden çalışan rica etti. 'Devam etmiyorsanız çocuklu bayanları alacağım sigarasız alana,' dedi. Öğrenciler ders çalıştıklarını söylediler. Hanımefendi de dışarıdaki boş masalara geçebileceklerini söyledi. Öğrenciler çalışan bayanı tersleyerek gittiler. Bir kahve ve bir tatlı ile orayı satın almıyoruz. İşletmede işimiz bittiyse tabii ki oturabiliriz ama işletmeye saygı gösterip yer konusunda kendimiz hassas olmalıyız. Sonuç olarak çocuklu bayanlar memnun, öğrenciler ise anlayışsız davranarak mekandan ayrıldılar.

Nurcan
Nurcan
19 Haziran 2024 16:21

Rize madrid şubesine teşekkürler güvenle gittiğimiz elit bir mekan

Ecem
Ecem

Beş kişilik bir arkadaş grubuyla gittiğimizde, 4 kişilik masalarda oturduk ve bir sandalye ekledik. Sandalyenin hiçbir şekilde alanda sıkıntı yaratmamasına rağmen, oldukça kötü bir üslupla sandalyenin kaldırılması istendi. Ayrıca, Self Servis bir mekan olmasına rağmen sürekli yer değiştirmemiz isteniyor ve zaman zaman rezervasyon olduğu için istediğiniz yere oturamıyorsunuz. Bu durum, oldukça rahatsız edici ve mantıksız bir uygulama

16 Mart 2025 21:21
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Vermeyen Müşterilere Kaba Tavır Ve Kafe Dışına Çıkarılma

11 Temmuz 2025 13:29